for a million
kinds of beautiful
Meny

LOREAL TRUE MATCH
EYECREAM IN A CONCEALER

NYHET

Prøv den revlusjonerende nyheten fra L’Oreal Paris: True Match Eye Cream in a Concealer.

Produktet kombinerer de pleiende egenskapene i en øyekrem med concealerens evne til å dekke og lysne øyeområdet. Den unike hybridformelen inneholder 0,5% ren hyaluronsyre for å gi intens fukt og passer perfekt til det sarte øyeområdet. Enkel å bruke om morgenen eller når du er på farten for å lysne opp looken.

GET THE LOOK

PÅ 1, 2 ,3…

Kombiner True Match Eye Cream in a Concealer med resten av True Match serien for en frisk look!

STEG 1: True Match Foundation 
True Match Foundation gir et naturlig resultat og 24 timers fukt- oppdag True Match fra L’Oréal Paris! Den ultralette formelen med 80% fuktighetsgivende base tones jevnt inn med din hudtone og gir en perfekt, naturlig finish og 24 timers fukt. Foundation er også fri for parfyme!

Pump ut ønsket mengde på oversiden av hånden. Dypp fingre, børste eller fuktig svamp forsiktig i produktet og påfør på ren hud.

STEG 2: True Match Eye Cream in a Concealer
Legg under øynene og trykk produktet forsiktig inn i huden med fingertuppene, børste eller en fuktig svamp. Dersom du ønsker å lysne utrykket ytt igere kan du påføre produktet rundt nesevingene, på haken, mellom brynene og opp mot pannen.

STEG 3: True Match Le Blush
L’Oréal True Match Blush er en pudderrouge som gir glød til kinnene uten å tørke ut huden. Fargen tilpasses din hudtone, og rougen inneholder C-vitamin som forsterker kinnenes farge og kontur. True Match Blush kommer i en liten og nett forpakning og inneholder speil samt applikasjonsbørste av geitehår.

Påfør på eplekinnene og forsiktig opp mot kinnbenet med en kost.

1-24 of 8103

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 338
8103 produkter
per side
Asc

1-24 of 8103

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 338
8103 produkter
per side
Asc

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.