home Meny close
menu Meny
69,-
69,-

Handle i nettbutikken?

100+ på lager i nettbutikk

69,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+7 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

Dukmasker har en unik evne å tilføre næring og fuktighet dypt inn i huden, da de ofte består av vannbaserte virkestoffer med høy absorberingsevne. Dukmasker er derfor en skjønnhetsbehandling som er både svært rask og effektiv. Dukmasker er i tillegg svært praktiske, da de kan brukes omtrent over alt, ettersom de ikke trengs å skylles av.
SKIN Camilla Pihl Tiger Sheet Mask tilfører huden en skikkelig energiboost og er beriket med nærende ekstrakter. Tilfører huden fuktighet, glød og ekstra utstråling. Denne dukmasken gir huden en «quick beauty fix», samtidig som man ser ut som en fantastisk søt tiger (masken har tiger-print). Hver pakke inneholder én behandling.

Bruksanvisning:

Påfør dukmasken på renset hud og slapp av i 10 minutter. Ta den så av og kast den i søppelet. Brukes 2-3 ganger i uken.
Varekode: 338118

Fri frakt!*

*Fri frakt over 199,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

Alltid autoriserte varer

Klikk & hent

i 216 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Anbefales ikke, sterk kjemisk lukt

Jeg elsker sheet masks! Foretrekker som oftest koreanske sheet masks, men jeg hadde gledet meg masse til å prøve denne. Dessverre var denne rett og slett ubehagelig. Ansiktet føltes plutselig veldig varmt og allerede da jeg åpnet pakken hadde masken en kjemisk sterk lukt.
Jeg har kombinasjonshud, og denne var definitivt en no-go for meg. I så stor grad at jeg vasket av alt av serum som var igjen på ansiktet etter at jeg å ha tatt av masken etter 10 min.

Anbefaler derimot Erborian Bamboo shot mask og maskene fra Maskeraide! (begge merkene får du kjøpt på Vita). Milde og gode sheet masks som virkelig er digge å bruke.
 • Totalkarakter
  starstarstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 09.04.2018 av Hina

Knall fin maske

Quick fix maske nummer 1! Super god og gir en veldig fin glød i ansiktet. Føler meg alltid fresh etter at jeg har brukt den :)
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 05.03.2018 av Amanda Hauge

Sikkert bra for andre, men IKKJE for meg!

Kjempesøt tiger! Lika alle andre produkt i serien eg har prøvd og hadde gleda meg veldig til å prøve denna ut. Heilt i fra eg tok på maska små svei det i huden. Før det var godt 6 minutt klarte eg ikkje ha maska i ansiktet lenger og måtte ta den av. Det gjorde veldig vondt. Heile ansiktet var heilt raudt og svei. Måtte vaske ansiktet fleire hangar for at det skulle slutte å svi. Tok nokon timar før eg ikkje var raud i ansiktet lenger.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 12.02.2018 av Lise-Marie

Kjempe god maske! Om du ligger mens du har den på vil den ikke skli av:-)

Fantastisk!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 27.12.2017 av Janne

Anbefales ikke

Jeg elsker alle produktene i denne serien, og bruker dem hver dag. Hadde derfor store forventinger til denne masken før julebord. Men etter 3 minutter holdt jeg ikke ut og måtte bare ta den av, hele ansiktet var nesten i brann. Måtte vaske ansiktet godt flere ganger for å få bort den følelsen. Huden min er helt normal og jeg tåler de andre produktene hele fint. Snodig. Alt annen fra serien anbefales på det varmeste :)
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 07.12.2017 av Vibeke

Glød og fukt

Veldig mye fukt og den gir masse glød. Kunne sitte å kjenne på den myke huden min i evigheter. Eneste negative ved masken er at den glir fort av da den er så bløt, at man må dra den opp ofte. Ellers er den kjempe god, og jeg kommer til å kjøpe igjen.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 31.10.2017 av Hedda

Helt fantastisk! Beste masken så langt på ansiktet mitt.

Fantastisk
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 31.10.2017 av Ida

Masse glød og gjevn hudtone

Gir masse fukt og etterlater huden skikkelig frisk og glødende :) Jeg har en del acnearr og denne ga synlig dempelse av disse etter bruk! Jeg kommer garantert til å bruke denne før spesielle anledninger hvor jeg virkelig vil ha klar og gjevn hud. Og så er den dødssøt!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 11.10.2017 av Katrine

Masse fukt og glød

Denne masken lever virkelig til forventningene!! Den er dynket i masse fuktighetsgivende veske, og jeg følte at huden min glødet etterpå! Jeg la den i kjøleskapet en times tid før jeg brukte den, en utrolig forfriskende opplevelse! Anbefales!!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 09.10.2017 av Helene

Søteste og mest effektive masken!

Den beeste ansiktsmasken jeg har brukt! Utrolig lett å påføre da den ikke blir grisete. Får ofte veldig tørr i pannen, men huden kjentes hydrert i mange dager etterpå! Gjorde at sminken satt fint hele bursdagsfeiringen min. Og så er den veldig snapvennlig ;)
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 09.10.2017 av Hanne

Skriv din egen omtale

Du omtaler: SKIN Camilla Pihl Tiger Sheet Mask

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.