home Meny close
menu Meny

Før: 499,-

Spesialpris 374,-

Før: 499,-

Spesialpris 374,-

Handle i nettbutikken?

100+ på lager i nettbutikk

Før: 499,-

Spesialpris 374,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+37 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

Serum har som regel mindre fettstoffer enn en dagkrem eller nattkrem, og trenger derfor lettere og dypere inn i huden. Serum inneholder høy konsentrasjon av dyptvirkende ingredienser og øker derfor den totale effekten av hudpleie. Et godt aktivt serum med pleiende egenskaper er et fantastisk våpen mot aldring og tørr hud.
SKIN Camilla Pihl Anti-Age Serum penetrerer dypt inn i huden og forebygger, samt eliminerer synlige aldringstegn og hverdagsstress. Serumet er dosert med 4,1% mer av den aktive ingrediensen TCR3, sammenlignet med seriens resterende produkter, og serumet vil synlig fornye huden innenfra. Serumet er effektivt for å sinke hudens aldringsprosess. Opplev et silkemykt resultat etter kun én påføring. Huden ser fastere, yngre og mer glødende ut.

Bruksanvisning:

Påfør en liten mengde på fingertuppene og påfør skånsomt ansikt og nakke. Påføres hver morgen og kveld på renset hud. Brukes under dag- eller nattkrem.
Varekode: 338123

Fri frakt!*

*Fri frakt over 249,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Forbedring kreves....

Ser ikke noe merkbar forskjell etter å ha brukt hele flasken. Flasken går i «oppløsning», som også trekker ned. Kjøper ikke igjen.
 • Totalkarakter
  starstarstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 23.08.2018 av Kari

Serum som fungerer

Helt fantastisk serum! Bruker det hver morning og kveld. Ser forskjell på huden etter kun 2 uker. Anbefales!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 05.03.2018 av Amanda Hauge

Unik

Perfekt og gir resultater på en 47 år ung
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 19.02.2018 av Hege Stoltenberg

Digg serum, men forpakningen flasser

Produktet er helt fint - gir god fuktighet i huden og er lett å smøre ut. Dessverre begynner forpakningen å flasse veldig fort, noe som resulterer i at man får sølvstøv på hendene hver gang man tar på det. Dette blir også da lett overført i fjeset. Det er litt irriterende å tidvis se ut som en discokule etter å ha påført serumet, så dette håper jeg blir fikset opp i. Hadde ikke dette vært et problem, kunne jeg nok fortsatt å bruke produktet, men inntil det blir fikset så tror jeg at jeg lar være.
 • Totalkarakter
  starstarstarstar_borderstar_border
Omtalt 14.02.2018 av Anonym

Helt fantastisk!

Jeg har prøvd hele serien til Camilla Pihl og har ALDRI hatt så fin hud før! Er som å bli født på ny. Jeg har hatt et godt synlig arr i panna siden barndommen som nå nesten er helt borte etter jeg begynte med disse produktene
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 29.01.2018 av Ingvild

Serum

Veldig deilig serum, som strammer opp og fukter:)
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 29.01.2018 av Jasmin

Skuffende

Produktet trakk raskt inn, og har en deilig konsistens, men har for sterk lukt for meg. Jeg fikk jeg flere tørre flekker i huden etter at jeg begynte å bruke produktet. Jeg har nå gått tilbake til Babor, og de tørre flekkene er forsvunnet.
 • Totalkarakter
  starstarstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 11.12.2017 av Cathrine

Sterk lukt

God konsistens men har en utrolig sterk parfymelukt! Huden min reagerte med kviser og røde partier av denne serien. Gikk tilbake til dermalogica og probleme gikk bort.
 • Totalkarakter
  starstarstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 11.12.2017 av Ingrid

Ikke fornøyd

God konsistens, men altfor sterk lukt. Liker at serumet raskt trekker inn i huden, men lukten av gammel herreparfyme gjør at jeg håper jeg raskt bruker serumet opp :(
 • Totalkarakter
  starstarstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 29.11.2017 av Lina

Skuffende

Skriver sjeldent skuffende omtaler om produkter- men her må jeg dessverre gjøre et unntak. Brukte serumet i kombinasjon med flere andre produkter av samme merke. Fantastisk følelse i begynnelsen, og nydelig lukt av serumet. Etter noen dager begynte derimot huden å klø og jeg fikk kviser, noe som er en svært sjeldent forekomt hos meg. Jeg har verken sensitiv hud eller et acneproblem så dette var skruffende etter å ha brukt godt over kr 1000 på produkter fra samme merke.
 • Totalkarakter
  starstarstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 27.11.2017 av Christine

Love this!!

Superbra serum,strammer opp sikkelig, huden føles gjennomfuktet og får en fin glød, bruker det etter renseproduktene Cleansing foam og skrubb fra samme serie... magisk effekt! Dødsdeilige og gode produkter som fått min hud på stell igjen ❤️❤️❤️ Love
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 17.11.2017 av Marita

Skuffende

Denne gjorde ingenting for huden min, dessverre. Huden ble faktisk litt tørrere og strammere, og den så ikke særlig sunn ut. Jeg brukte serumet sammen med Camilla Pihl dagkrem og øyekrem, men det ble dessverre ingen magisk effekt. Huden min har aldri reagaert så dårlig på noen produkter før, så dette var virkelig ikke noe for min hud. ( Jeg har normal hud, som er litt tørrere om vinteren)

PS. Stort pluss til VITA som ga full refusjon med et smil og god imøtekommenhet. Super service!
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 15.11.2017 av Camilla

Super-effektivt og fuktighetsgivende!

Gir huden min det lille ekstra fuktighetsboostet jeg føler den trenger i en hektisk hverdag, og spesielt nå som luften er tørrere og kaldere! Lukter også super fresht og deilig!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 30.10.2017 av Anna

Veldig effektivt serum!

Dette serumet jevner ut fine linjer og du kan se forskjell allerede etter å ha brukt den i 5 dager. Har en del små rynker rundt leppene mine og øynene og jeg ser bedring allerede ! Veldig fornøyd :)
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 24.10.2017 av Caroline

Fantastisk!

Kan ikke få skrytt nok av dette serumet. Det er virkelig helt fantastisk. Har aldri vært borti et serum som trekker så raskt inn i huden, og huden blir virkelig silkemyk. Denne er kommet for å bli i min hudpleierutine!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 28.09.2017 av Hanne

Skriv din egen omtale

Du omtaler: SKIN Camilla Pihl Anti-Age Serum

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.