home Meny close
menu Meny
25%

Før: 199,-

Spesialpris 149,-

Før: 199,-

Spesialpris 149,-

Handle i nettbutikken?

100+ på lager i nettbutikk

Før: 199,-

Spesialpris 149,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+15 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

Det er ekstremt viktig å rense huden daglig for å unngå urenheter og tilstoppede porer, samt for å få maksimal effekt ut av hudpleieproduktene dine. Huden skal alltid renses før eventuell skrubb eller påføring av hudkremer.
SKIN Camilla Pihl Cleansing Cream Foam er en silkemyk kremete ansiktsrens med en mild eksfolierende effekt, som skånsomt fjerner urenheter uten å forstyrre hudens naturlige fuktighet. Rensen er spesielt utviklet for å fjerne overflatesmuss, som make-up, solkrem og andre avfallsstoffer. I tillegg fjerner den cellulære avfallsstoffer og fremmer fornyelse av huden. Etterlater en frisk, renset og sunn hud.

Bruksanvisning:

Fukt ansikt og hender. Påfør deretter en liten mengde av produktet i håndflaten og jobb opp et rikt skum med sirkulære bevegelser. Påfør deretter produktet i sirkulære bevegelser i ansikt og hals. Skyll godt av med rent vann og klapp huden tørr. Brukes daglig.
Varekode: 338125

Fri frakt!*

*Fri frakt over 249,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Utrolig myk hud

Denne gjør at huden kjennes utrolig myk og god ut etterpå! Kjæresten min har bemerket dette flere ganger og har kjøpt seg en egen. Merker stor forskjell på når jeg bruker den og ikke. Holder også lenge!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 12.12.2018 av Nicoline

Stram og tørr hud

Ble anbefalt å teste denne av en ansatt på Vita. Huden min føltes stram og tørr etter vask og selv med god fukt etterpå ble følelsen av uttørking værende. Brukte den kun i et par dager før den gikk rett i søpla. Ikke verdt pengene.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 06.08.2018 av Tuva
VITA svarer: Hei Tuva. Veldig kjedelig å høre at produktet ikke stod til forventning. Hvis produktet er kjøpt på VITA.NO send gjerne en epost til kundeservice@vita.no Hilsen VITA Kundeservice

Deilig og effektiv

Som regel svir huden etter rens, men ikke etter jeg startet å bruke denne rensen.
Utrolig behagelig som alt annet i merket ♥️
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 19.02.2018 av Hege Stoltenberg

Som såpe

Jeg har vært lidenskapelig opptatt av hudpleie fra jeg var tenåring og slet med uren hud. Etter at jeg fikk råd til det, har jeg for det meste brukt hudpleiemerker som Decleor, Dermalogica, Elexir, Obagi osv så det blir jo feil å sammenligne Skin by Camilla Pihl med disse merkene. Det burde vel heller sammenlignes med Loreal og andre lavbudsjettmerker.

Jeg liker Camilla Pihl og det er derfor jeg gikk på smellen ved å kjøpe noe en blogger og ufaglært har laget. Jeg er ikke fornøyd med produktene!

Denne ansiktsvasken svir ekstremt i øynene (noe jeg ikke har opplevd på noen av hudpleiemerkene jeg bruker) og huden føles som om jeg har vasket den med et vanlig såpestykke.

Peelingen er grei. Lukter litt mye parfyme, noe jeg ikke liker.

Peel-off gold lukter alkohol - ikke innbydende. Huden ser hvit ud etter bruk og gullpartiklene sitter godt fast. Ikke spesielt god.

Jeg har prøvd endel av sheet-maskene også og de er helt ok. Men det er rart hvordan en som har kopiert både gullmaskene og dyremaskene fra andre land kan vinne priser. Dette er verken nytt eller bra.

 • Totalkarakter
  starstarstarstar_borderstar_border
Omtalt 11.02.2018 av Karine

Perfekt!

Utrolig bra produkter! Har rensen og skrubben selv og har aldri vært så fornøyd med en hudpleieserie! Jeg har en type hud som får allergisk reaksjon mot alt som rører den og har tidligere måttet brukt spesial produkt, helt til jeg prøvde denne serien! Huden blir kjempe ren og så myk etterpå! Skrubben tar bort alt av tørr hud og er så «snill» mot huden at jeg kan bruke den daglig. Huden min har blitt så mye freshere og har fått mye naturlig glød av produktene.
Blir også stjelt av mannen i huset.
Anbefales !!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 09.02.2018 av Claudia

Ikke for meg

Jeg var fornøyd med dette produktet de første dagene, nå etter ca. 1 uke med denne rensen har jeg begynt å få flere kvise utbrudd i tillegg til at jeg huden har blitt mer sensitiv. Fikk moren min til å teste den ut, og hun merket også at huden begynte å svi etter at rensen var skylt av. Huden føles også stramt og tørr. Passer derfor ikke til meg og min hudtype.
 • Totalkarakter
  starstarstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 13.01.2018 av Silje

Huden blir ren

En rens skal gjøre huden ren..og det gjør denne. Den fjerner alt av Sminke og smuss. Bruker alltid pads etter rens, og padsene avslører om det er noe rester av sminke igjen. Ingen rester av sminke på padsene etter jeg begynte med denne rensen. Absolutt å anbefale. I tillegg er den drøy i bruk!!:)
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 02.12.2017 av Tonje

Perfekt for sensitiv hud!

Jeg har veldig sensitiv hud og får lett utbrudd. Er derfor alltid skeptisk til å prøve nye produkter, da det er vanskelig å vite hvordan huden reagerer. Men denne må jeg virkelig skryte av. Jeg føler huden blir 100% ren og kjennes deilig og frisk etterpå. Vanligvis føler jeg meg stram i maska etter å renset huden, men denne gjorde at huden føltes myk og fuktet etterpå. Den har også en mild og behagelig parfyme, så denne passer fint for min sensitive hud
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 30.10.2017 av Anita

Mild og god duft

En veldig deilig ansiktsrens, som fjerner makeup og gjør huden myk og ren. Jeg er veldig sær og sensitiv på duft og orker ikke bruke produkter med parfyme som jeg føler "henger" igjen på huden hele dagen... men denne har en mild og deilig duft, som jeg virkelig elsker! Effektiv er den også - en ny favoritt :)
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 30.10.2017 av Pernille

Mykjørende og effektiv!

En silkemyk og deilig rens, som får vekk all hudsminke. Har både en i baderomsskapet og en i dusjen, får ikke nok av den! Når jeg bruker denne etterfulgt av skrubben føles ansiktet mitt så rent, mykt og deilig etterpå! Min tidligere erfaring når jeg renser ansiktet, er at huden blir tørr etterpå, det blir man ikke av denne!! Anbefales!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 19.10.2017 av Karoline

Skriv din egen omtale

Du omtaler: SKIN Camilla Pihl Cleansing Cream Foam

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.