for a million
kinds of beautiful
Meny
sisley

SISLEY BOTANICAL D-TOX

1 985,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre

Beskrivelse

Botanical D-Tox er en månedslang detoksifiseringskur som virker mens du sover, den beste tiden for cellefornyelse, og derfor den beste tiden for å bekjempe tretthetstegn. Produktet har høy konsentrasjon av planteekstrakter, og operer sin detoksifiseringsprosess på tre nivåer. Detoksifiserer* cellene (ekstrakt av rispeptid), stimulerer hudens naturlige forsvar mot oksiderende stress** (einkort-ekstrakt) og virker boostende (ekstrakter av ginkgo biloba, rosmarin og humle). Essensielle oljer gir produktet en deilig duft, og gir en avslappende følelse av velvære ved påførsel.
Etter endt behandling blir huden klarere, tretthetstegn dempes, ansiktstrekkene virker med avslappet, og huden får ny glød. Tetter ikke porene.

*ex-vivo test på ingrediensen
**in-vitro test på ingrediensen Hver kveld, ha to pumpedoser på ren og tørr hud, på ansikt, hals, utringning, alene eller før dine vanlige hudpleieprodukter.

En flaske holder til en tomåneders lang behandling.

Innhold: 30ml

Varekode: 1000447

Omtaler

Reviews

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.