for a million
kinds of beautiful
Meny

Retur av varer

Dersom du har mottatt feil vare eller det er mangler på ditt produkt kan du benytte returskjemaet nedenfor.

Det er 14 dages full angrerett på alle varer. Ønsker du å få pengene tilbake for en vare, fremsendes beløpet pr. kreditnota eller settes inn på din bankkonto eller paypalkonto, etter vi har mottatt varen. 

Angreretten forutsetter, at varen returneres i samme stand som ved mottakelsen, dvs. i original og uskadet emballasje og i ubrukt stand. Kosmetikk er å anse som hygienevarer, ref. angrettsloven §22 g), og er ikke egnet for retur dersom forseglingen er blitt brutt etter levering.

Du kan hjelpe oss med å legge ved en kopi av følgeseddelen/ordrebekreftelsen når du returnerer varer. På den måten kan vi raskt finne frem til din konto og kreditere deg for de varer du returnerer. Du er velkommen til også å skrive hvorfor du returnerer varen.

Du kan også benytte returskjemaet under når du returnerer varene. NB:  Du må selv dekke porto dersom det ikke er feil/mangler som er årsak til returen.

Produktet sendes til:

VITA Netthandel
Orkidéhøgda 3
3051 Mjøndalen

NB: Omkostninger for uavhentede pakker faktureres kunde med minimum. kr. 199, avhengig av fraktkostnader. 

Husk å lese Ofte Stilte Spørsmål før retur. Husk også at varer kjøpt i en av våre butikker skal returneres direkte til den aktuelle butikken.

NB! Varer som er kjøpt på VITA.no kan IKKE returneres i en av våre butikker.

Returskjema

Returskjema

* Påkrevde feltMine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.