for a million
kinds of beautiful
Meny

Retur av varer

Dersom du har mottatt feil vare eller det er mangler på ditt produkt benytter du helst returskjemaet som fulgte med i pakken.

Det er 14 dages full angrerett på alle varer. Ønsker du å få pengene tilbake for en vare, fremsendes beløpet pr. kreditnota eller settes inn på din bankkonto eller paypalkonto, etter vi har mottatt varen. 

Angreretten forutsetter, at varen returneres i samme stand som ved mottakelsen, dvs. i original og uskadet emballasje og i ubrukt stand. Kosmetikk er å anse som hygienevarer, ref. angrettsloven §22 g), og er ikke egnet for retur dersom forseglingen er blitt brutt etter levering.

Du kan hjelpe oss med å legge ved en kopi av følgeseddelen/ordrebekreftelsen når du returnerer varer. På den måten kan vi raskt finne frem til din konto og kreditere deg for de varer du returnerer. Du er velkommen til også å skrive hvorfor du returnerer varen.

Du kan også benytte returskjemaet under når du returnerer varene. NB:  Du må selv dekke porto dersom det ikke er feil/mangler som er årsak til returen.

Produktet sendes til:

VITA Netthandel
Orkidéhøgda 3
3051 Mjøndalen

NB: Omkostninger for uavhentede pakker faktureres kunde med minimum. kr. 199, avhengig av fraktkostnader. 

Husk å lese Ofte Stilte Spørsmål før retur. Husk også at varer kjøpt i en av våre butikker skal returneres direkte til den aktuelle butikken.

NB! Varer som er kjøpt på VITA.no kan IKKE returneres i en av våre butikker.

Returskjema

Returskjema

* Påkrevde feltMine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.