home Meny close
menu Meny

OLE HENRIKSEN TRUTH BANANA BRIGHT EYE CREME

445,-
445,-

Handle i nettbutikken?

50+ på lager i nettbutikk

445,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+45 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme er både hudpleie og make-up i ett! Øyekremen er inspirert av make-up artisters "must have" bananpulver. Denne sol-gule kremen inneholder spesielle pigmenter som rask lysner og fargekorrigerer øye området. Collagen boosten av C-vitamin strammer opp, reduserer fine linjer og mørke ringer, samt fukter i dybden. Ole Henriksen Truth Banana Bright øyekrem har en lett og luftig konsistens som gjør at sminken både legger seg lettere og at den sitter bedre på huden.
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme passer alle hudtyper.

Innhold: 15ml

Varekode: 341556

Fri frakt!*

*Fri frakt over 249,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Ødela huden min

Kremen ødela huden under øynene. Ble knallrød og rynkete av kremen. Vil aldri bruke Ole Henriksen igjen. Prøvde Avene som reddet huden min.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 21.02.2019 av Ellen Christine Mordal

Et absolutt must have

Et must have i min daglige hudpleierutine! En tykk, men silkemyk krem med en herlig, mild duft av sitrus som trekker lett og raskt inn i huden, og gir supermasse fukt gjennom hele dagen. Concealer og annen sminke legger seg kjempefint oppå denne. I tillegg så lysner den de mørke ringene mine, og gjør at jeg umiddelbart ser mer våken og opplagt ut. Pluss for at den er svært drøy i bruk - verdt hver eneste krone!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 02.10.2018 av Toril

Best til sommeren :)

Funker veldig bra.Jeg er veldig overaskelset med denne kremen.Jeg er 36år ,treger kremen som funker godt,lukter godt og gir mye fuktighet
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 03.06.2018 av Viola

ELSKER DEN!

Jeg bruker egentlig den rosa øyekremen til Ole Henriksen, fordi jeg er så tørr rundt øyepartiet. Men dette er en ny favoritt hos meg! Gir masse fukt, uten å bli fet på huden. I tillegg "kaker" det seg ikke når jeg legger concealer, som jeg har hatt veldig problemer med tidligere. Stor tommel opp til denne!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 23.02.2018 av MS

Superbra!

Veldig god og drøy krem som jeg faktisk merker forskjell av! Blitt mindre mørk rundt øynene, og sminken sitter bedre utover dagen når jeg bruker denne :) Syns ikke den er så dyr, mtp hvor drøy kremen er i bruk og hvor lite man trenger til hver påføring.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 21.02.2018 av Ine

Ny favoritt!

Dette er den beste øyekremen jeg har brukt. Den fukter i godt dybden, så har du tørr hud vil du elske denne! Mørke ringer reduseres og den er super under sminke. Konsistensen er luksuriøs og smøres på som silke. Absolutt verdt prisen!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 20.02.2018 av C

Dyrt produkt som ikke holder det den lover

Dette må være tidenes største hype som bare er en bløff. 495,- for 15ml med juks. Hadde den kostet 149,- hadde det vært helt ålreit med den kvaliteten, men for 449,- forventer iallefall jeg mer. Du klarer deg fint uten!
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 16.02.2018 av Skjønnhetsjunkie

Skriv din egen omtale

Du omtaler: OLE HENRIKSEN TRUTH BANANA BRIGHT EYE CREME

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.