for a million
kinds of beautiful
Meny
ole henriksen

OLE HENRIKSEN Balancing Force Oil Control Toner

245,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre

Sjekker lagerstatus...

+25 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

Dette ansiktsvannet fjerner effektivt overflødig olje og åpner porene og gjør dem mindre synlige, uten å tørke ut huden. Inneholder Green Fusion-kompleks, neemfrøolje og en kraftfull blanding av salisylsyre, glykolsyre og melkesyre, og gir en matt, men frisk glød. Brukes etter rens og før fuktighetskrem.
Varekode: 338466

Omtaler

En absolutt must - stor favoritt!

  • starstarstarstarstar
Har brukt opp så mange flasker av denne, hudtypen min er normal med tilstand som forandrer seg med årstiden. Til tross for at den kan virke litt sterk så tørker den ikke ut min hud, uansett om jeg bruker den daglig på vinteren. Den holder huden min derimot skikkelig fresh, følelsel av å påføre denne over ansiktet for så å ta på et serum er fantastisk! Anbefaler dette for alle som slikter med kviser/nupper, garantert en god venn på sommeren!
Sofia Josefine 26.04.2019

Elsker den!

  • starstarstarstarstar
Favoritt toner! Fjerner overflødig olje, minsker porene/urenheter og føles fantastisk på huden! Et must have i kveldsrutinen.
Margrete 10.04.2018

Elsker den!

  • starstarstarstarstar
Beste toneren jeg har prøvd. Fjerner all overflødig olje og føles frisk på huden. Et must have i kveldsrutinen.
Margrete 10.04.2018

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.