for a million
kinds of beautiful
Meny
ole henriksen

OLE HENRIKSEN Counter Balance Mattifying Moisture Crème

545,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre

Sjekker lagerstatus...

+55 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

Gi huden nok fuktighet med denne kremen, som absorberer overflødig olje og gjør huden mattere og porene mindre ved hjelp av salter av glukonsyre og havremel. Denne luksuriøse kremen inneholder også Aloe vera og A-, C-, D-, og E-vitamin, og er perfekt for fet eller kombinasjonshud, siden den gir fuktighet uten å øke risikoen for urenheter.
Varekode: 338468

Omtaler

jeg liker boksen den kommer i fordi den funker godt som lommebok

  • starstarstarstarstar
jeg syns produktet har fin boks kremen vet jeg ikke noe om
Ruben 02.05.2019

Skuffende

  • starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Har brukt og elsket mange av Ole Henriksen sine produkter. Dette var første gangen jeg ble skikkelig skuffa. Syns ikke at det hjalp på oljete hud og ga lite fuktighet til de tørre områdene. I tillegg er den helt umulig å ha under sminken da sminken blir ujevn, og ligger på en måte og bare sklir over huden og blir stripete/skjoldete. På slutten av dagen har jeg sett ut som en sebra i ansiktet. Aldri hatt et problem med sminken jeg bruker hverken før eller etter jeg slutta å bruke denne kremen.
Mari 26.04.2018

ELSKER DEN!

  • starstarstarstarstar
Denne har vært min faste krem i snart tre år! Perfekt for de som sliter med urenheter, og har kombinert hud. Denne kremen hjelper min fete T-sone, samt de tørre partiene jeg har ellers i ansiktet. Kviser har jeg mindre av takket være denne, samt er porene mine er heller ikke like store og synlige som de var før.
MS 28.12.2017

OK, men gir ikke matt hud.

  • starstarstar_borderstar_borderstar_border
Det er en helt grei fuktighetskrem, men den gir ikke matt hud i det hele tatt. Jeg har ikke merket noenflere urenheter enn normalt, men jeg ville ikke anbefalt den til noen med fet hud (altså samme hudtype som meg), da det er en relativt fet hudkrem. Den får huden til å se fet ut rett etter du har tatt den på, og det blir bare verre utover dagen.
Kjersti 08.10.2017

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.