home Meny close
menu Meny

NOKA MILKSHAKE SJOKOLADE

Varekode: 101220

Før: 278,-

Spesialpris 165,-

Handle i nettbutikken?

100+ på lager i nettbutikk

Før: 278,-

Spesialpris 165,-

Du opptjener 17 Club VITA poeng på dette kjøpet. Les mer

Beskrivelse

NOKA Milkshake Sjokolade hjelper deg med å gå raskt ned i vekt ved hjelp av en diett som består av måltidserstattere rike på næringsstoffer. NOKA Milkshake inneholder alle viktige næringsstoffer som vitaminer, mineraler, proteiner, karbohydrater, sporstoffer og fettsyrer (Omega-3 og Omega-6). Samtidig inneholder NOKA Milkshake er en næringsrik måltidserstatter med få kalorier. Kaloriunderskudd gjør at kroppen må bruke av fettreservene, og man kan gå ned i vekt. I tillegg gjør det komplette innholdet av næringsstoffer at NOKA også styrker hud, hår og negler. Hvordan gå ned i vekt? Svaret er NOKA!

NOKA-dietten

NOKA-dietten er en lavkaloridiett, eller Low Calorie Diet (LCD), som virker effektivt dersom du ønsker å gå ned i vekt. NOKA har vært en helsebringende diett siden 1997. I følge NOKA skal du leve godt både mens du slanker deg og i tiden etterpå, noe som dannet grunnlaget for utviklingen av livsstilsdietten NOKA. NOKA-dietten består av milkshakes, middager, müsli, barer og sportsdrikker. Produktene fra NOKA har et høyt innhold av fiber, noe som gir gir en god metthetsfølelse.

Hvem kan bruke NOKA?

NOKA kan brukes enten du skal ned mange eller få kilo, så lenge du er frisk. NOKA bør imidlertid ikke brukes som eneste ernæring av barn, ungdom, eldre, gravide og ammende, eller ved spiseforstyrrelser eller forstyrrelser i stoffskiftet.

Hvordan bruke NOKA?

NOKA kan benyttes sammenhengende dersom du har behov for det. Ønsker du å benytte den som eneste ernæring i over tre uker, må lege kontaktes. Dette er et markedsføringskrav som settes til alle produsenter av dietter, slik at vår helse skal tas vare på i størst mulig grad. Dersom du ikke trives med å erstatte alle måltider med NOKA-dietten, kan du fint spise et sunt, kalorifattig måltid på ca. 400 kcal i stedet for et NOKA-måltid pr dag. Ved å ha muligheten til å mikse både normale, sunne måltider med måltidserstatter fra NOKA, vil dietten føles naturlig og lettere å følge over tid.

I tillegg til NOKA Milkshakes, tilbyr også NOKA middager, müsli, barer og sport shakes. Dermed er NOKA en fullverdig diett som hjelper deg med å opprettholde et sunt kosthold. NOKA står for kvalitet, og er ditt sikre valg for slanke linjer og god helse!

Innhold: 15 måltider

Fri frakt!*

*Fri frakt over 499,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

Alltid autoriserte varer

Klikk & hent

i 216 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Vond smak, ellers ok

Produktet metter og gjør ellers som det skal, men har en bitter og vond ettersmak, som gjør den litt kvalmende å drikke. Om du fra før av er vant til proteinpulver går det nok greit, men om du ikke er det ender du opp med en vondtsmakende diett som du må lide deg gjennom.
  • Totalkarakter
    starstarstarstarstar_border
Omtalt 10.11.2017 av Elisabeth

God milkshake, ikke for tynn, god smak og lett å tilberede

Jeg har brukt Noka chokolade som kosttilskudd i 3 år i tillegg til 3 knekkebrød med div. pålegg til frokost, bittelitt vanlig middagsmat og noe bær og grønnsaker. Noka brukes ved siden av maten pga svelgeproblemer og fordi det inneholder vitaminer og mineraler som kroppen trenger og som det blir for lite av når man ikke kan svelge all slags mat. Jeg holder vekten på et normalt vis.
  • Totalkarakter
    starstarstarstarstar
Omtalt 12.07.2015 av Bjørg Christiansen

Mustafa

Takk
  • Totalkarakter
    starstarstarstarstar
Omtalt 23.09.2014 av Ganimete

Skriv din egen omtale

Du omtaler: NOKA MILKSHAKE SJOKOLADE

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter