home Meny close
menu Meny
278,-
278,-

Handle i nettbutikken?

50+ på lager i nettbutikk

278,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+28 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

Med NOKA Milkshake Cappuccino kan du gå raskt ned i vekt ved hjelp av en diett som består av måltidserstattere rike på næringsstoffer. NOKA Milkshake er en næringsrik måltidserstatter med få kalorier, og gjør at kroppen må bruke av fettreservene. Dermed kan NOKA Milkshake bidra til vektreduksjon. NOKA Milkshake inneholder alle næringsstoffene du trenger, både vitaminer, mineraler, proteiner, karbohydrater, sporstoffer og fettsyrer (Omega-3 og Omega-6). Det komplette innholdet av næringsstoffer gjør at NOKA også kan hjelpe for bedre hud, hår og negler. Hvordan gå ned i vekt? Svaret er NOKA!

NOKA-dietten

NOKA-dietten er en lavkaloridiett, eller Low Calorie Diet (LCD), som virker effektivt dersom du ønsker å gå ned i vekt. NOKA har vært en helsebringende diett siden 1997. I følge NOKA skal du leve godt både mens du slanker deg og i tiden etterpå, noe som dannet grunnlaget for utviklingen av livsstilsdietten NOKA. NOKA-dietten består av milkshakes, middager, müsli, barer og sportsdrikker. Produktene fra NOKA har et høyt innhold av fiber, noe som gir gir en god metthetsfølelse.

Hvem kan bruke NOKA?

NOKA kan brukes enten du skal ned mange eller få kilo, så lenge du er frisk. NOKA bør imidlertid ikke brukes som eneste ernæring av barn, ungdom, eldre, gravide og ammende, eller ved spiseforstyrrelser eller forstyrrelser i stoffskiftet.

Hvordan bruke NOKA?

NOKA kan benyttes sammenhengende dersom du har behov for det. Ønsker du å benytte den som eneste ernæring i over tre uker, må lege kontaktes. Dette er et markedsføringskrav som settes til alle produsenter av dietter, slik at vår helse skal tas vare på i størst mulig grad. Dersom du ikke trives med å erstatte alle måltider med NOKA-dietten, kan du fint spise et sunt, kalorifattig måltid på ca. 400 kcal i stedet for et NOKA-måltid pr dag. Ved å ha muligheten til å mikse både normale, sunne måltider med måltidserstatter fra NOKA, vil dietten føles naturlig og lettere å følge over tid.

I tillegg til NOKA Milkshakes, tilbyr også NOKA middager, müsli, barer og sport shakes. Dermed er NOKA en fullverdig diett som hjelper deg med å opprettholde et sunt kosthold. NOKA står for kvalitet, og er ditt sikre valg for slanke linjer og god helse!

Innhold: 15 måltider

Varekode: 111430

Fri frakt!*

*Fri frakt over 249,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Mettende og god!

Veldig god smak og veldig mettende!
Beste av smakene som jeg har smakt. Ikke for søt på smaken.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 19.01.2019 av Aina

Beste Noka.

Aller beste smaken av alle Noka-pulver
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 20.12.2018 av Karin

Kjempegod

Denne er den beste av alle, ikke for søt. En favoritt
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 26.07.2018 av Torill

God

Jeg liker smaken. Ikke for søt, men den smaker nok ikke cappuccino, men litt lett karamell. Min favoritt, og jeg har smakt alle. Blander den med usøtet mandelmelk.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 27.11.2017 av Kathrine

quick breakfast if you cannot eat anything else

Please note that this product contains 40% of sugar. How this can pass as a diet, I have no idea, but if you want to save money, you can just eat your jam and hope to loose weight. I use it from time to time if I cannot eat anything else for breakfast.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 22.03.2016 av Pipa

Ikke god

Dette pulveret kjøpte jeg bare 1 gang og aldri mer. Det smaker virkelig ikke godt. Eneste måten å få det unna på, var å blande det med sjokolade-pulveret i shaken.
Da gikk det greit. Anbefaler ikke denne. Den smaker ikke noe kaffe, så jeg skjønner ikke "cappuccino"-navnet.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 03.02.2016 av LH87

Skriv din egen omtale

Du omtaler: NOKA MILKSHAKE CAPPUCCINO

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.