home Meny close
menu Meny
209,-
209,-

Handle i nettbutikken?

11-49 på lager i nettbutikk

209,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+21 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

Med NOKA Pasta Carbonara kan du gå raskt ned i vekt ved hjelp av en diett som består av måltidserstattere rike på næringsstoffer. NOKA Pasta Carbonara er et velsmakende måltid på rett i overkant av 200 kcal som kan erstatte middagen. NOKA Pasta Carbonara fungerer som en næringsrik måltidserstatter med få kalorier, noe som kan gjøre at kroppen får et kaloriunderskudd. På denne måten kan NOKA Pasta Carbonara bidra til at du går ned i vekt raskt. NOKA Pasta Carbonara inneholder alle næringsstoffene du trenger, både vitaminer, mineraler, proteiner, karbohydrater, sporstoffer og fettsyrer (Omega-3 og Omega-6). NOKA Middagsretter er et nytt konsept for ferdige dietter, og helt unike i sitt slag.

NOKA-dietten

NOKA-dietten er en lavkaloridiett, eller Low Calorie Diet (LCD), som virker effektivt dersom du ønsker å gå ned i vekt. NOKA har vært en helsebringende diett siden 1997. I følge NOKA skal du leve godt både mens du slanker deg og i tiden etterpå, noe som dannet grunnlaget for utviklingen av livsstilsdietten NOKA. NOKA-dietten består av milkshakes, middager, müsli, barer og sportsdrikker. Produktene fra NOKA har et høyt innhold av fiber, noe som gir gir en god metthetsfølelse.

Hvem kan bruke NOKA?

NOKA kan brukes enten du skal ned mange eller få kilo, så lenge du er frisk. NOKA bør imidlertid ikke brukes som eneste ernæring av barn, ungdom, eldre, gravide og ammende, eller ved spiseforstyrrelser eller forstyrrelser i stoffskiftet.

Hvordan bruke NOKA?

NOKA kan benyttes sammenhengende dersom du har behov for det. Ønsker du å benytte den som eneste ernæring i over tre uker, må lege kontaktes. Dette er et markedsføringskrav som settes til alle produsenter av dietter, slik at vår helse skal tas vare på i størst mulig grad. Dersom du ikke trives med å erstatte alle måltider med NOKA-dietten, kan du fint spise et sunt, kalorifattig måltid på ca. 400 kcal i stedet for et NOKA-måltid pr dag. Ved å ha muligheten til å mikse både normale, sunne måltider med måltidserstatter fra NOKA, vil dietten føles naturlig og lettere å følge over tid.

I tillegg til NOKA Middager, tilbyr også NOKA milkshakes, müsli, barer og sport shakes. Dermed er NOKA en fullverdig diett som hjelper deg med å opprettholde et sunt kosthold. NOKA står for kvalitet, og er ditt sikre valg for slanke linjer og god helse!

Innhold: 7 måltider

Varekode: 111434

Fri frakt!*

*Fri frakt over 249,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Døds god

Syns det smakte veldig godt og ha en god salat ved siden av passer perfekt.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 17.09.2018 av Sami

Styr unna

Grusomt
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 22.08.2018 av Vibeke

helt greit.

Blir bedre med ør-lite mindre væske, samt masse grønt og/eller kylling/kalkun-farse eller bryst.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 01.07.2017 av Berit Berger Eikeseth

Ok

Helt grei på smak.
 • Totalkarakter
  starstarstarstar_borderstar_border
Omtalt 30.03.2017 av Elin

Skriv din egen omtale

Du omtaler: NOKA PASTA CARBONARA

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.