for a million
kinds of beautiful
Meny

L'Oréal Battle

Sommeren 2017 gikk vi inn som sponsor for filmen Battle, med Lisa Teige, Fabian Svegaard Tapia

og en rekke andre dansere og skuespillere. L’Oréal Paris har vært på set fra dag en, med ansvar for makeup og looks. Det har vært en utrolig spennende reise, hvor vi har fått se utrolig dyktige skuespillere og dansere skape helt magiske øyeblikk som har gitt oss gåsehud. Vi er veldig stolt over å være en samarbeidspartner på denne filmen og gleder oss til å dele den med dere.

FACE BATTLE

Vi har alle ulik hud og dermed ulike behov når det kommer til foundation.

Are you Natural or High coverage?

I true Match foundation serien har vi over 22 farger som passer til alle hudtyper, og gir et naturlig resultat. Ønsker du mer dekkevne, og samtidig langvarig hold, er Infallible Foundation den rette for deg!

LASH BATTLE

Alle kvinner ønsker seg vel flørtende, fine vipper!

Are you Volum or Lift & Length

Bestselgeren Paradise er en all-in-one volume mascara med fiberbørste, som virkelig tar vippene til paradis. Nyheten Unlimited Mascara er en ny favoritt som ikke bare gir volum og lengde, men også løft til vippene.

1 stk

Fant 1 produkter
per side
Asc

1 stk

Fant 1 produkter
per side
Asc

LIP BATTLE

Vi ser to store trender innenfor lepper denne høsten! Den matte trenden fortsetter, samtidig som glansfulle lepper er tilbake for fullt!

Are you matte og are you shine?

Velger du glansfulle lepper med Color Riche Matte? Med pleiende oljer og 12 lekre farger, finnes det et glansfullt alternativ for alle!

Eller går du for matte lepper med Color Riche Matte? 12 godt pigmenterte farger fra nude til plomme, som varer lenge og er behagelig å ha på!

HAIR MAKE-UP BATTLE

Har du lenge hat en drøm om rosa ombré, crazy effekter i luggen, eller farge hele håret blått?

Do you dare to go 2 weeks or 1 day?

I sortimentet tiol Colorista finner du trendy, sterke og uforpliktende farger som alle kan leke med.

Velger du Colorista 2 week washout? Semi-permanente farger som varer mellom 5-15 vask, avhengig av farge og utgangspunkt.

Eller går du for Colorista Hair Makeup? Metalliske og matte nyanser, og farger som fungerr som makeup til håret. Lett å påføre og vaskes enkelt ut mad 1 shamponering.

Farg, mix og match med Colorista!

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.