for a million
kinds of beautiful
Meny

Joner Cosmetics

JONER COSMETICS

Alexandra Joner er en norsk Beauty Influenser med 45 000 følgere påInstagram. Hun ble først kjent som artist med debutsingel Sunrise. Hun har vært med i musikkvideoer til artister som Justin Bieber, og tatt del i tvprogrammer som 71 grader nord og Camp Kulinaris for å nevne noen. Hun har i løpet av de siste årene gjort seg bemerkelsesverdig innenfor beauty-bransjen med fargerike looks og tutorials på Instagram.Hun har alltid hatt en stor passion for sminke og har nå fulgt sin indre drøm med å starte sitt eget beauty merket, Joner Cosmetics.

Alexandra Joner har alltid følt at det manglet noe i kvinner og menn sin sminkepung, nemlig noen skikkelig kvalitetsvipper som kan dekke enhver
situasjon og være prikken over i’en på sminkelooken. Det var her ideen begynte om å starte sitt eget vippemerke og fylle dette tomrommet. Joner Cosmetics har hatt stort fokus på kvalitet og alle vippene er håndlaget. Vippene er laget for alle behov hvor du finner alt fra naturlig til super-extra. Alexandras største ønske er at sminke skal være gøy og inspirerende, og at hun kan dele sin passion med andre sminkeelskere.

Fant 5 produkter
per side
Asc
Fant 5 produkter
per side
Asc

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.