for a million
kinds of beautiful
Meny
50%
jan thomas studio cosmetics

JAN THOMAS STUDIO COSMETICS MASCARA EVERYDAY VOLUME - DARK BROWN

Før: 199,-

Spesialpris 99,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
50%
NB! The offer ends on mandag 30. september 2019

Sjekker lagerstatus...

+10 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

Jan Thomas Studio Cosmetics Everyday Volume Mascara gir perfekt definerte, voluminøse øyevipper. Den sofistikerte børsten gir et forførende resultat fra rot til tupp. Mascaraen er duftfri. Jan Thomas Studio Cosmetics Everyday Volume Mascara passer for kontaktlinsebrukere.

Farge: Dark Brown

Innhold: 8ml

Varekode: 57562

Omtaler

Super.

  • starstarstarstarstar
Dette var et veldig godt kjøp, en fantastisk deilig mascara. Er helt enig i at den ikke klumper seg i det hele tatt og den er lett å legge på. Mild på øynene. Har aldri vært så fornøyd med vippene og øynene mine som nå. Er helt uenig i at den sverter av, synes tvert i mot at den sitter kjempegodt hele dagen! I tillegg er den lett å fjerne. Kommer til å kjøpe kun denne heretter.
Anne 22.07.2018

Sverter?

  • starstarstarstar_borderstar_border
Et fint produkt, jeg fikk faktisk volum, og lengde og den klumpet ikke, men den svertet av. Jeg var svart nesten ned på kjaken, andre som har opplevd det?
Lotta
Lotta 28.07.2017

Sånn passe

  • starstarstarstar_borderstar_border
Kjøpte denne i går og tenkte at den måtte testes, men så ikke noe til volum som damen i kassen snakket om. Lengde ja og null klumper er vel og bra det, men hvor er volumet? Må man virkelig legge på 30 lag for å få dette volumet??
Kristin 08.11.2016

Favorittmascara

  • starstarstarstarstar
Denne mascaraen gir et superfint resultat! Børsten er ganske stor med veldig mange "tagger", noe som gjør at vippene blir svært godt separert. Hver eneste vippe kommer til sin rett :) mascaraen er i tillegg klumpfri og det er enkelt å bygge flere lag dersom man ønsker mer volum og lengde.
Martine 12.10.2016

Ikke som forventet

  • starstarstar_borderstar_borderstar_border
Når man i utgangspunktet betaler 200kr for en maskara, så forventer man et produkt som leverer. Jeg er ikke imponert.
Valgte å kjøpe denne maskaraen da damen i butikken snakket så varmt om produktet og at dette var akkurat det jeg trengte. Jeg trengte volum.
Denne maskaraen leverer definitivt lengde og ingen klumper, men volum finnes ikke.
Lill-Helen 17.02.2016

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.