home Meny close
menu Meny
30%

Før: 298,-

Spesialpris 209,-

Før: 298,-

Spesialpris 209,-

Handle i nettbutikken?

11-49 på lager i nettbutikk

Før: 298,-

Spesialpris 209,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+21 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

Medox Optimal er et 100% naturlig kvalitetsprodukt med høyt innhold av antioksidanter. Medox bidrar til å styrke immunforsvaret, og er samtidig godt for hjerte, kolesterol, muskler og ledd. Medox Optimal er utviklet og produsert i Norge, og inneholder foredlet konsentrat av blåbær og solbær. Medox har høye doser antioksidanter, og hver kapsel inneholder hele 80 mg antocyaner. For deg som ønsker et bedre immunforsvar, å holde deg frisk og ha mer overskudd og energi i hverdagen.

En undersøkelse blant 1500 brukere av Medox over 2 år, viser at 85% har fått mer energi eller føler seg bedre, og 76% har vært mindre forkjølte.

Medox produseres i sin helhet ved et høyteknologisk laboratorium i Sandnes, Rogaland. Blåbærene som brukes plukkes ute i den nordiske naturen hver sensommer. Medox er vitenskapelig dokumentert gjennom kliniske studier ved universiteter og universitetssykehus.

Innhold: 30 kaps. 80 mg

Varekode: 110508

Fri frakt!*

*Fri frakt over 199,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

Alltid autoriserte varer

Klikk & hent

i 216 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Dropp kolestrolmedisinene.Prøv dette.

Jeg har tatt dette generelt mot ubehag/stiv nakke og skuldere.Dette har hjulpet en del,men ikke tilstrekkelig.Blåbær som i dette er godt for synet så man kan være heldig og gå ned på brillestyrke.Godt for immunforsvaret og beskytter mot forkjølelser.Ta noen kapsler ekstra hvis man kjenner forkjølelse på gang.Du kan være heldig og få perfekt kolestrolbalanse.Veldig bra for kolestrolet.Det er et litt dyrt produkt men kan sendes hjem til deg som abonnement på medox.no litt rimeligere/praktisk.Man klarer ikke og få i seg tilstrekkelig mengde blåbær kontra et par kapsler medox.Tas helst uten melk.Men gjerne til frokost,mat.
  • Totalkarakter
    starstarstarstar_borderstar_border
Omtalt 27.05.2018 av Vic

bra

bra
  • Totalkarakter
    starstarstarstar_borderstar_border
Omtalt 24.01.2015 av edith

Skriv din egen omtale

Du omtaler: MEDOX OPTIMAL 80 MG 30 KAPSLER

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.