for a million
kinds of beautiful
Meny
rimmel

RIMMEL BB CREAM BEAUTY BALM VERY LIGHT

Før: 99,-

Spesialpris 49,50

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
50%

Sjekker lagerstatus...

+5 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

BB Cream med 9-i-1-formula! Her finner du det beste fra makeup og hudpleie i ett produkt - som etterlater huden med en sunn glød, behagelig følelse og strålende finish. BB Cream Beauty Balm perfeksjoner huden på 9 forskjellige områder: 1. Fukter huden i opptil 24 timer. 2. Fungerer som primer. 3. Beskytter med SPF 15. 4. Minimerer synligheten av porer. 5. Gjør hudens overflate myk og jevn. 6. Kan brukes som concealer. 7. Matter den oljete partier med anit-shine. 8. Gir huden en frisk glød. 9. Dekker som en foundation. Tips: Hvis du har en veldig oljete hud, kan det lønne seg å velge en nyanse lysere enn du vanligvis pleier. Når BB Cream Beauty Balm blander seg med hudens oljer vil den mørkne.

Farge: Very Light
Varekode: 340193

Omtaler

Fantastisk!

  • starstarstarstarstar
Tipp topp! God pris, dekker godt, men det blir ikke seende like "tungt" ut som foundation kan. Blir ikke særlig oljete i løpet av dagen og fargen er grei, oksiderer ikke noe særlig.
Iselin 25.04.2018

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.