Historien bak La Provençale Bio

Olivenplukkeren fra Provence er mer enn et symbol. La Provençale Bios logo er basert på et bilde av en olivenplukker fra Provence av Charles Edward Perugini (1888). Bildet minner oss om at Provence alltid har utmerket seg innenfor kunsten å dyrke planter og blomster med overraskende egenskaper.

En olivenolje, en sertifisering for kvalitet

La Provençale Bios oliven høstes og presses i Provence-Alpes-Côte d’Azur under de strengeste kriteriene når det kommer til pleie og vanning av olivenlunden samt høstemetoder og teknikker for utvinning av olje.

Målet: Å sikre sporbarhet og optimal kvalitet for våre produkter.

Økologisk sertifisering kommer fra den uavhengige sertifiseringsorganisasjonen Ecocert i henhold til spesifikke bestemmelser: Oliventrærne og frukten deres kan ikke gjennomgå noen form for syntetisk kjemisk behandling (plantevernmidler eller gjødsel), oljen skal komme fra en olivenlund uten å blandes eller raffineres og det må ikke tilsettes noen form for konserveringsmidler.

Målet: Å beskytte miljøet og sikre et godt produkt til forbrukerne.

La Provençale Bio introduserer en produktserie med økologisk sertifiserte hudpleieprodukter med den høyeste standard både hva gjelder effektivitet og det å gi en behagelig opplevelse for sansene, med utganspunkt i de beskyttende egenskapene fra den fineste olivenolje.

Oppdag dette nye merket som er fremstilt med økologisk sertifisert olivenolje fra Provence av dedikerte håndverkere som med felles kunnskap har samarbeidet for løfte den økologiske hudpleien.

Den rikeste oljen for en strålende hud

I hjertet av formlene finner du La Provençale Bio sin rike olivenolje som byr på en mengde fordeler for huden.

Fordi olivenoljen er produsert av grønne oliven som er perfekt modnet og presset like etter at de er høstet er oljen naturlig rik på E-vitamin og polyfenoler. Dette er kraftfulle antioksidanter som bekjemper aldringstegn i huden og opprettholder hudens glød.

La Provençale Bio har valgt å fokusere på at deres ansikts- og kroppspleieprodukter inneholder økologisk sertifisert olivenolje av den fineste kvalitet og som oppfyller de ekstremt strenge krav som stilles for å oppnå dette.

 

 

Historien

0 produkter
Fri frakt og lynrask hjemlevering
Fri frakt og lynrask hjemlevering
Klikk og hent
Klikk og hent
100% ekte merkevarer
100% ekte merkevarer
Lipscore
Lipscore