La Provençale Bio introduserer en produktserie med økologisk sertifiserte hudpleieprodukter med den høyeste standard både hva gjelder effektivitet og det å gi en behagelig opplevelse for sansene, med utganspunkt i de beskyttende egenskapene fra den fineste olivenolje.

Oppdag dette nye merket som er fremstilt med økologisk sertifisert olivenolje fra Provence av dedikerte håndverkere som med felles kunnskap har samarbeidet for løfte den økologiske hudpleien.

Den rikeste oljen for en strålende hud
I hjertet av formlene finner du La Provençale Bio sin rike olivenolje som byr på en mengde fordeler for huden. Fordi olivenoljen er produsert av grønne oliven som er perfekt modnet og presset like etter at de er høstet er oljen naturlig rik på E-vitamin og polyfenoler. Dette er kraftfulle antioksidanter som bekjemper aldringstegn i huden og opprettholder hudens glød.

La Provençale Bio har valgt å fokusere på at deres ansikts- og kroppspleieprodukter inneholder økologisk sertifisert olivenolje av den fineste kvalitet og som oppfyller de ekstremt strenge krav som stilles for å oppnå dette.

La Provençale Bio

0 produkter
Eksklusive medlemstilbud
Eksklusive medlemstilbud
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Enkel betaling
Enkel betaling
Klikk & hent på 30 minutter*
Klikk & hent på 30 minutter*