for a million
kinds of beautiful
Meny
50%
lancôme

LANCÔME LA NUIT TRÉSOR EDT 50 ML

Før: 615,-

Spesialpris 308,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
50%
Kampanjen gjelder til og med lørdag 24. oktober 2020

Beskrivelse

Lancôme Trésor La Nuit er en fascinerende gåte som består av to magnetiserte stjerne som har kollidert og danner en fantastisk vakker diamant flakong. Parfymen består av herlig duft fra svart rose, vaniljeorkide, en mystsisk røkelse, papyrus og Pralin Litchi. Parfymen har en langvarig og sensuell duft. Dufter og parfymer har ulik styrke og varighet avhengig av mengden duftoljer den inneholder. Parfum er den parfymevarianten som varer lengst, og inneholder som regel mellom 15-30% duftoljer. Deretter følger Eau de parfume (EdP) med ca. 10-20% duftoljer. Eau de toilette (EdT) inneholder rundt 4-10% duftoljer, og Eau de Cologne (EdC) rundt 2-5%.
Parfymer har også ulike duftnoter som sammen utgjør hvordan parfymen lukter over tid. Dermed bør dufter gjerne testes over en dag, ettersom lukten endrer seg etter hvilken duftnote som er mest fremtredende.
Toppnote: Den første duften du kjenner, vanligvis den letteste av alle notene. Toppnoten gir førsteinntrykket til duften, men forsvinner gjerne raskt – etter ca. 10-15 minutter.
Hjertenote: Denne duften blir fremtredende etter at toppnoten er borte, og varer lengre.
Bunnote: Den siste duften som utvikler seg, og den som varer lengst. Bunnoten bidrar ofte til å fiksere duften slik at den varer lengre.

Innhold: 50ml

Varekode: 334214

Omtaler

Reviews

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.