home Meny close
menu Meny
108,-
108,-

Handle i nettbutikken?

11-49 på lager i nettbutikk

108,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+11 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

Andrea Gentle Hair Remover Face er en skånsom hårfjerningskrem for ansiktet. Fjerner uønsket hårvekst raskt og effektivt. Kremen er perfekt å bruke på overleppen, på haken og langs hårfestet. Pakken inneholder også en beroligende krem som gjenfukter, pleier og motvirker irritasjon.

Pakken innholder:
• Andrea Gentle Hair Remover Face 56g
• Skin Soothing Creme 15g
• Spatel
• Instruksjoner


Viktig før bruk: Les pakningsvedlegget nøye. Påfør alltid produktet på et lite område på underarmen før bruk, for å avgjøre om du er allergisk mot noen av ingrediensene.

Må ikke brukes på området rundt øynene, heller ikke for å fjerne uønsket brynshår. Må ikke brukes på betent, sprukken eller irritert hud. Må ikke brukes rett etter bruk av pinsett, voks eller på nybarbert hud. Ikke bruk produktet etter en varm dusj eller bad, da porene er åpne og huden vil være mer sensitiv. Må ikke brukes i intimområder.

Unngå sminke 2 timer før bruk og 12 timer etter bruk.

Bruk: Huden fuktes med vann. Dekk området med hårfjerningskremen. Ikke gni den inn. Den vil ta mellom 5-8 minutter på å virke. Sjekk etter 5 min. om hårene er fjernet ved å fukte en bomullspads med vann. Er hårene fremdeles synlige, vent i ytterligere 3 minutter. Ikke mer enn 8 minutter totalt. Tørk av med en fuktet bomullspads. Skyll huden grundig. Klapp den tørr.

Påfør deretter fuktighetskremen som ligger ved. Den er spesielt beregnet til bruk etter hårfjerning. Den er ekstra mild og inneholder Allantoin, Ringblomstekstrakt og Jojoba som beroliger og mykgjør. Uten parfyme og andre hudirriterende midler.

Innhold: 42 g

Varekode: 64115

Fri frakt!*

*Fri frakt over 249,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Funker dårlig, brenner og lager sår

Dårlig
 • Totalkarakter
  starstarstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 03.07.2018 av Kunde
VITA svarer: Hei. Veldig leit å høre at du har fått slike skader etter bruk. Hvis produktet er kjøpt i en VITA butikk kan du reklamere der. Dersom det er kjøpt på nettbutikken send oss en epost på kundeservice@vita.no. Hilsen VITA Kundeservice

Lifesaver!

Elsker dette produktet! Den fjerner håret effektivt og jeg merker ikke noe ubehag i det hele tatt. Anbefaler den virkelig videre!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 19.06.2018 av Lisa

Farlig

Føljde anvisningen men fikk ett stort brannsår på kinnen ! Det er nå en hard vond skorpe.. Anbefaler ikke denne produkt .
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 08.04.2018 av Nina Helena

Helt ok

Produktet fungerer greit i nødstilfeller, men det lukter utrolig kvalmt. Jeg blir uvel av å ha den på, bare på grunn av lukten. Huden blir silkemyk og god i én dags tid etter hårfjerningen, men man må bruke den omtrent hver andre eller tredje dag skal man opprettholde mykheten.
 • Totalkarakter
  starstarstarstar_borderstar_border
Omtalt 29.10.2017 av Malin

terrible

i have dark hair under my chin.i treat it with laser.sometimes i look for quik fix,like this one. i had it on for 6 minutes in a small area. it didnt take any of the dark hair and it burned my skin. what is the purpose of this cream?
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 09.10.2017 av maria

Super

Jeg har lenge slitt med hår på haken, og hvis jeg skulle brukt pinsett ville jeg brukt flere timer. Jeg tenkte at dette produktet ville være for god til å være sann, men neida :) Jeg hadde kremen på ca. 7 minutter, og alt hår på haken ble borte. Jeg ble litt tørr i huden etterpå, men det er verdt det. Anbefales på det sterkeste.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 03.03.2017 av Julie

Veldig bra!

Denne fjerner alt av hår på veldig kort tid, til og med mørke og litt strie hår. Har ikke opplevd og bli rød og få urenheter av den, og huden blir skikkelig glatt og fin! Kan bli litt nummen etter å ha brukt kremen, men det går fort over. Anbefaler å ta tiden når man har på kremen da man kan få sår om man har den på for lenge. Stort pluss at man får med en påføringspinne! Veldig fornøyd med denne!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 02.03.2017 av Greta

allergisk reaksjon

Har brukt denne 3 ganger tilsammen, 1 og 2 gang gikk greit, ble bare litt rød. 3 gang derimot, var helt forferdelig. knall rød i hele ansiktet med en brennende følelse i 2 dager, så hoven av det er vanskelig å snakke. Anbefaler ingen denne kremen, tror det er bedre å satse på noe mildere.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 18.01.2017 av hei

Hårfjerningskrem

Kan bruke dette til å fjerne hår fra underlivet?
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 21.07.2016 av Anonym

Brannsår

Jeg hadde kremen på i under tre minutter, men etterhvert ble det så vondt at jeg ble nødt til å vaske den vekk, jeg hadde rett og slett fått brannsår på overleppa. Jeg prøvde den først på ett lite område ( som anbefalt på bruksanvisningen) og hadde den på ett annet sted på kroppen og jeg merket ingenting til noe ubehag. Ikke har den fjernet hårene heller. Anbefaler ikke denne hvis du har noe antydning til tørr og sårbar hud.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 16.06.2016 av Iris

Men brenner

Jeg brukte den i kortere tid en det som sto, den fjernet alt av hår i ansiktet men det kom en brennende følelse i ansiktet etter behandling. Ble også noe nummen, brukte den før jeg skulle sove så både rødhet, svie og nummenhet var borte neste dag. Fikk noen prikker i ettertid men det var verdt det
 • Totalkarakter
  starstarstarstar_borderstar_border
Omtalt 10.04.2016 av Virker

Bra men sterk

Alt hår ble borte på kort tid, glatt og myk men ble rød i ansiktet og fikk uren hud noen dager etterpå. Sved veldig etter endt behandling. Merket ingenting av dette på testen 24 timer før.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 16.03.2015 av Synnøve

Skriv din egen omtale

Du omtaler: ANDREA HÅRFJERNINGS-KREM ANSIKT

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.