home Meny close
menu Meny
199,-
199,-

Handle i nettbutikken?

100+ på lager i nettbutikk

199,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+20 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

Bio‑Oil er en spesialisert hudpleieolje som forbedrer utseendet til arr, strekkmerker og ujevn hudfarge. Den er også effektiv for aldrende og uttørket hud. Bio‑Oil har vunnet 81 hudpleiepriser og har blitt det mestselgende produktet mot arr og strekkmerker i 11 land siden den globale lanseringen begynte i 2002. Bio‑Oil-formuleringen er en kombinasjon av planteekstrakter og vitaminer suspendert i en oljebasis. Den oksygenfrie oljen opprettholder virkningen til planteekstraktene og vitaminene. Bio‑Oil inneholder den banebrytende ingrediensen PurCellin Oil™, som gjør konsistensen til formuleringen lett og mindre fettete. Dette sikrer at huden tar opp det verdifulle i vitaminene og planteekstraktene.

Bio‑Oil har gjennomgått sikkerhetsanalyser i samsvar med forskriftene fra Europaparlamentet og Rådet for kosmetikkprodukter. Den toksikologiske profilen, den kjemiske strukturen, opptaksgraden og den totale daglige eksponeringen for hver av de brukte ingrediensene er analysert og funnet å være sikre (også for gravide).
Bio‑Oil er medlem av Beauty Without Cruelty International.

Bio-Oil har en rekke bruksområder:

Arr

Bio‑Oil masseres inn i arret med sirkulerende bevegelser to ganger om dagen i minst 3 måneder. På ferske arr må ikke Bio‑Oil brukes før såret er helet. Den må ikke brukes på sprukken hud.

Strekkmerker

Bio‑Oil masseres inn i strekkmerkene med en sirkelbevegelse to ganger om dagen i minst 3 måneder. Under graviditet må den brukes fra fjerde måned på områder som er tilbøyelige til å danne strekkmerker, som magen, brystene, korsryggen, hoftene, baken og lårene.

Ujevn hud

Bio‑Oil påføres de ujevne områdene to ganger om dagen i minst 3 måneder. Bio‑Oil inneholder ikke solfaktor. Vent til Bio‑Oil er helt tatt opp i huden før du legger på solkrem.

Aldrende hud

Bio‑Oil påføres de svekkede områdene to ganger om dagen. Resultatene vil variere fra individ til individ.

Tørr hud

Hudoverflaten har et usynlig oljelag som virker som en barriere mot fordamping av fuktighet innenfra. I svært tørre klima klarer ofte ikke dette lipidlaget jobben sin, og det trekkes for mye fuktighet ut av huden. Daglig bading eller dusjing kan forsterke dette fordi den fettløsende evnen til såpe og vann skreller av lipidlaget. Bio‑Oil erstatter hudens naturlige oljelag og gjenoppretter evnen til å holde på fuktigheten.

Bio‑Oil påføres to ganger om dagen.

Innhold: 125ml

Varekode: 14011

Fri frakt!*

*Fri frakt over 249,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Enestående produkt

Jeg elsker dette produktet❤har atopisk eksem,det klør veldig. Særlig vinterhalvåret er huden ekstra tørr og irritert. Oppdaget Bio oil og har nå brukt den i 5 år. Har aldri vært mer fornøyd med et produkt som denne
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 11.06.2018 av Isabell

Ikke fornøyd

Ikke fornøyd :(
Hadde brukt 6 måneder hverdag og fortsatt har arr på ansiktet
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 17.05.2018 av Taiba

Ett enestående produkt

Brukte den under hele gravidideten og ikke en strekkmerke å se. Fjernet også ett arr på håndleddet
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 17.04.2018 av Helle

Mirakelprodukt

Fantastisk produkt.
Hadde en del arr på benet mitt som ble så godt som borte på få måneder med bruk av bio oil.
Anbefales sterkt!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 25.02.2018 av Stian

fantastisk

fantastisk
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 09.01.2018 av gry

Veldig bra

Har brukt dette produktet ei stund nå, og elsker denne oljen, masserer den inn i huden hver kveld.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 17.11.2017 av Irene

16.112017

OK, kjøpte det for og bli kvitt leverflekker ( mørke flekker) i ansiktet, men synes ikke jeg ser noen forandring. Men bruker den fordi jeg synes huden blir så silkebløt og god. Virker fettete med en gang men det er jo borte på ett øyeblik.
 • Totalkarakter
  starstarstarstar_borderstar_border
Omtalt 16.11.2017 av Lill

Helt ok

Funker veldig bra på gamle hvite strekkmerker, men så ingen forskjell på de nye strekkmerkene jeg kjøpte den til. Følte av og til at den forsterket de nye fremfor å dempe dem. Anbefaler ikke å bruke den i ansiktet hvis du har sensitiv hud, jeg fikk svie og røde flekker rundt øynene.
 • Totalkarakter
  starstarstarstar_borderstar_border
Omtalt 13.06.2017 av Susanne

Elsker

Denne gjør huden silkemyk. Lurt å ta på før sengetid, da det tar en del tid før den trekker inn. Du blir litt "oljete" på fingre, så ikke ta på alt mulig rart etter å ha smurt deg inn med Bio Oil. Alt i alt, et produkt jeg bestiller ofte og anbefaler 100%.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 29.03.2017 av Julie

Aldri igjen

Ble ild rød i ansiktet, aldri reagert på noe tidligere. Men etter å prøvd bio oil fikk jeg en brennende følelse, ble helt rød og hoven samtidig som det brant.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 12.03.2017 av Mariann

Perfekt

Jeg har i over 12 år hadd meget tydelige strekkmerker over magen og hoftene - disse er nå etter 3 mnd nesten umulig å se! Denne blir jeg aldri å slutte å bruke og anbefaler den varmt=)
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 26.11.2016 av Janne

Supert produkt

Dette har blitt mitt "all i one" produkt. Bruker Bio Oil over hele kroppen. Har blitt kvitt noen stykke skjolder på halsen. Huden på albuer. hender og føtter er myk som babyhud. Ansiktskremen er lagt bort til fordel for Bio Oil. Den trekker seg inn med en gang og etterlater ingen fet følelse. Har en flaske på jobben, en på badet og en på nattbrodet + en i stua. Drøy i bruk er den også.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 26.08.2016 av Kate Holm

Fantastisk

Fantastisk produkt! Har aldri funnet noe som hjelper mot nuppene jeg har på beina, men bio oil fjerner dem på noen få timer. Bruker den i ansiktet hver kveld, og den holder huden min kvisefri og den passer til både tørr og fett hud
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 05.08.2016 av Marie

Skriv din egen omtale

Du omtaler: BIO OIL 125ML

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.