for a million
kinds of beautiful
Meny
kora organics

ORGANICS ROSE & NONI DAILY HAND CREAM

Før: 349,-

Spesialpris 244,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
30%
Kampanjen gjelder til og med fredag 27. desember 2019
+24 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

KORA Organics håndkrem for alle hudtyper inneholder en aromatisk blanding av naturlige, eteriske oljer som er bra for negler og hender.

Håndkremen fra KORA nærer og beskytter hender og negler. Kremen er rik på fukt, men trekker godt inn i huden uten å føles fettete eller klissete.
Etterlater huden myk og glatt. Kremen anbefales til de som har tørre hender, med grov hudstruktur.

Kremen inneholder:
Noni frukt som har i mer enn 2000 år vært benyttet på Hawaii og andre polynesiske øyer. Frukten er en rik kilde til over 100 vitaminer, mineraler og antioksidanter. Du vil få en myk og næret hud, samtidig vil den fremme hudens naturlige glød.
Aloe Vera - er rik på aminosyrer og vitamin A, B, C og E. Aloe vera roer ned stresset og sensitiv hud og gir optimalt med fuktighet.

Håndkremen inneholder ingen sulfater, parabener, syntetisk duft, syntetiske farger, TEA, DEA, glykoler, silikoner, PEGer, ethoxylate, og er formaldehyd fri. Alle produktene fra Kora Organics er sertifisert organiske og sertifisert naturlig i samsvar med COSMOS strenge standarder.

Innhold: 100 ml

Varekode: 345944

Omtaler

Vær den første til å skrive en omtale

Gi karakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.