for a million
kinds of beautiful
Meny
kora organics

KORA ORGANICS NONI GLOW FACE OIL

Før: 699,-

Spesialpris 349,50

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
50%
Kampanjen gjelder til og med onsdag 25. desember 2019

Sjekker lagerstatus...

+35 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

Denne fuktighetsgivende oljen fra KORA Organics er laget av sertifisert organisk "noni" ekstrakt, rosehip olje, granateple-olje og havtornolje, som skaper en rik kilde til antioksidanter og essensielle fettsyrer. Formelen er designet for å absorbere raskt i dehydrert hud for å glatte, nære og jevne ut hudtonen samtidig som det gir naturlig glød. Huden føles mykere, jevnere, godt hydrert og de synlige effektene av solskader og arr blir redusert. Oljen hjelper også med å øke naturlig utstråling og skape en jevnere tone.

Inneholder:
Granatepleolje - gir huden fukt, og støtter sunn og ny hudcelle foryngelse
Rosehip olje - en utmerket kilde til næringsstoffer og essensielle fettsyrer som hjelper huden med å minske synlige tegn til solskader, strekkmerker og arr.
Noni frukt - har i mer enn 2000 år vært benyttet på Hawaii og andre polynesiske øyer. Frukten er en rik kilde til over 100 vitaminer, mineraler og antioksidanter. Du vil få en myk og næret hud, samtidig vil den fremme hudens naturlige glød.

Bruk:
Varm et par dråper i håndflatene og legg over ansiktet, halsen og nakken etter rensing og før fuktighet. For å gjenopprette huden til optimal skjønnhet, bruk denne oljen daglig.

Kora Organics Noni Glow Body Oil passer for alle hudtyper. Den balanserer pH-verdien i huden.
Oljen inneholder ingen sulfater, parabener, syntetisk duft, syntetiske farger, TEA, DEA, glykoler, silikoner, PEGer, ethoxylate, og er formaldehyd fri. Alle produktene fra Kora Organics er sertifisert organiske og sertifisert naturlig i samsvar med COSMOS strenge standarder.

Innhold: 30 ml

Varekode: 345928

Omtaler

Elsker den!

  • starstarstarstarstar
Altså dette produktet er helt fantastisk! Den gir så mye fuktighet, glød og smidig hud. Masserer den alltid inn på ansikt før jeg legger meg og våkner alltid opp med den fineste gløden, fuktigheten og babymyk hud. Ikke klissete!
Leah 24.08.2019

Fantastisk produkt

  • starstarstarstarstar
Denne oljen er SÅ god. Mild og god på huden, blir ikke fet eller klissete - og god mild lukt! 10/10
Christine 04.09.2018

Fantastisk produkt

  • starstarstarstarstar
Har du tørr hud som mangler glød? Da er dette produktet midt i blinken. Jevner ut huden og holder den fuktig.
Trine 16.06.2018

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.