home Meny close
menu Meny

JORGOBÉ THE ORIGINAL PEEL OFF MASK

JORGOBE
Varekode: 13375
229,-

Handle i nettbutikken?

100+ på lager i nettbutikk

229,-

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

Du opptjener 23 Club VITA poeng på dette kjøpet. Les mer

Beskrivelse

JorgObé Original Peel Off Mask er en dyptrensende ansiktsmaske som fjerner kviser og hudormer, renser porer og matter ned fet hud. JorgObé Peel Off Mask åpner porene og trekker urenheter ut av huden, slik at du oppnår en ren og vakker hud uten kviser og urenheter. Ansiktsmasken passer for deg som sliter med fet hud eller fet T-sone, tilstoppede porer og sorte prikker. JorgObé Peel Off Mask trekker dypt inn i huden, og de aktive ingrediensene virker som magneter på diverse bakterier, som trekkes ut av porene når masken dras av. På den måten vil du ved regelmessig bruk av JorgObé ansiktsmaske få en ren hud med mindre kviser og hudormer. JorgObé The Original Peel Off Mask er den dyptrensensende, innovative "The Original Black Peel Off Mask" som inneholder echinacea (rød solhatt), trollhassel og dragelod, aktive ingredienser som reduserer og forebygger kviser og sorte prikker. Sort kaolinleire og kull fra eiketrær hjelper masken med å binde seg til hudormer og døde hudceller, som trekkes ut av huden når du drar av masken. JorgObé Peel Off Mask er uten parabener, fargestoffer, mineralske oljer og silikon. JorgObé er anbefalt av ELLE og andre internasjonale mote- og skjønnhetsmagasiner.

Hvordan forberede huden for JorgObé Original Peel Off Mask?

For å oppnå best mulig rensende effekt, anbefaler vi å klargjøre og eksfoliere huden med JorgObé Refreshing Scrub Mask. JorgObé Refreshing Scrub Mask påføres på rengjort tørr hud, og gjør at porene åpnes og døde hudceller fjernes. Huden vil dermed få optimal effekt av JorgObé Original Peel Off Mask, slik at flest mulig kviser og hudormer forsvinner.

Hvordan bruke JorgObé Original Peel Off Mask?

Press ut en rikelig mengde av JorgObé Peel Off Mask og massér inn i T-sonen der du har kviser, uren hud, fet hud eller tilstoppede porer. La ansiktsmasken virke i 25-30 minutter, til den er helt tørr. Trekk deretter masken av. For et optimalt og varig resultat og hud uten kviser og hudormer, anbefales bruk av JorgObé Original Peel Off Mask 1-2 ganger i uken.

Ekstra tips

Urenheter og kviser kan komme frem på hudens overflate etter du har brukt JorgObé ansiktsmaske for første gang. Dette betyr bare at JorgObé Peel Off Mask har hatt den utrensende effekten du ønsker, og at underliggende smuss og urenheter har blitt trukket opp til hudoverflaten. Nettopp derfor er det viktig å bruke JorgObé Peel Off Mask 1-2 ganger i uken for å fjerne både nåværende og fremtidige hudormer. Dette vil redusere hudens talgproduksjon, og bidra til en varig frisk og ren hud.

Innhold: 100ml

Fri frakt!*

*Fri frakt over 499,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

Alltid autoriserte varer

Klikk & hent

i 216 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Fornøyd

Den er fantastisk! Prøvde den i dag for aller første gang og er kjempefornøyd (renset huden og bruker peeling etterpå før maska). Produktet er lett å påføre, lett å fjerne (ventet 30 min) og huden min ble mykt og "glowy" etterpå.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 09.08.2017 av Krasi

ELSK!!

Huden min så kjempebra ut etter bruk. Ble anbefalt og bruke Loreal Clay Mask først for bedre resultat og det funket fantastisk bra. Rett og slett elsk <3
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 10.02.2017 av Malin

Enestående!

Bare digger dette produktet! fjernet hudormer, og fikk en renere hud etter første gangs bruk. Bruker dette produktet 2 ganger i uka. anbefales på det sterkeste !
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 21.01.2017 av Veronica

Anbefales ikke

Har flere ganger brukt dette produktet uten noe som helst resultat. Fjernet ikke hudormer. Bortkastet penger :/
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 08.01.2017 av Julia

Super!

Den beste peel off masken jeg har prøvd!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 02.01.2017 av Eileen

Gjorde hva den lovet

Fjernet hudormene på første forsøk. Spredde ikke på med et tykt lag utenom på nesen heller. Kremen dro opp alt av urensligheter i huden og fjernet det, utenom kvisene. De ble synligere/større, men regner med at de da forsvinner fortere ettersom at de ikke vil gro lenger og heller brytes ned.

Huden ble også matt og fin :)
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 26.11.2016 av A

Funket dessverre ikke

helt ærlig så gjorde ikke masken det den skulle. Har hatt den i 1 år og jeg har ikke sett en forskjell! Beklager, men denne anbefales ikk!
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 18.11.2016 av Emma Tomine

Fantastisk produkt!

Fornøyd med produkt. Anbefales til alle som sliter med hudormer.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 31.10.2016 av Trine

Fantstisk

Fantastisk produkt.Elsket denne :)
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 19.10.2016 av Hudpleier

Ikke verdt det

Jeg har ikke spesielt sensitiv hud, jeg har ikke oljete hud, vil si den er veldig normal men sliter en del med hudormer og uren hud.
For det første så har denne masket en horribel lukt, jeg måtte åpne vinduet og stå der for å puste. Jeg klarte virkelig ikke kjemikal lukten.
For det andre så er masken veldig vanskelig å dra av, får bare dratt av i små seksjoner. Og det gjør vondt å dra den av, men det var jeg ganske forberedt på.
For det tredje så synes jeg ikke at masken gjorde noen særlig bra jobb. Den tok ikke vekk en eneste hudorm, jeg hverken kjente eller så en forandring.
Jeg synes dette er et veldig overrated produkt som ikke fortjener all hypen som den har fått. Jeg er veldig trist for jeg hadde virkelig håpet at denne masken ville fungere siden den hadde fått så gode omtaler. Min konklusjon er at dette produktet ikke er verdt å kjøpe.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 09.10.2016 av Agnethe

Fantastik Peel off mask - Kjempe bra!

Produktet hjelper! Strålende fornøyd med både servicen og produktene. Takk :)
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 28.09.2016 av Elma

Den beste ansiktsmaskta jeg har brukt!

Min favoritt ansiktsmaske <3
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 28.09.2016 av Karina

Helt fantastisk!

Jeg så og kjente resultater allerede etter å ha prøvd peelingen én gang! Jeg har så og si ingen hudorm igjen på nesen og huden føles myk og frisk. Kremen er enkel å påføre og masken er enkel å rive av. Helt perfekt!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 01.09.2016 av Hannah

Gjør det motsatte

Har egentlig ikke så mye porer men følte at masken bare satt seg igjen i de få porene jeg har. Jeg fikk liksom flere svarte prikker før enn etter, så
tror bare den funker til dem som har masse porer:)
 • Totalkarakter
  starstarstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 01.09.2016 av Anna

Dårlig

Dritt maske. Umulig å dra av selv med tjukt lag. Ikke verdt pengene eller resultat.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 26.08.2016 av Helene

Ble kvitt hudormene!

Ble kvitt hudormene etter noen gangers bruk! Anbefales!

 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 29.07.2016 av Moi

Utrolig god,har kun prøve den en gang! :)

Har en ok hud ingen særlige problemer,men liker å friske opp med en god maske innemellom! Elsker denne,legg et god lag på og la den tørre helt, trekk den deretter nedenfra og opp, hadde ingen problemer men fikk litt tårer i øynene! :D Og all hårvekst i ansigtet var helt vekk! Fantastisk og det var virkelig en øyneåpner for meg! :D Har alltid synes det var vanskelig å få en jevn og naturlig pen overvlate med foundation og morgenen etter da jeg stod foran Spellerberg å la foundation var jeg ikke i tvil! Koden er knekt og jeg kan også få en jevn hud!!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 29.07.2016 av Siri Tovik

Skuffet

Har testet produktet flere ganger nå, og er ikke fornøyd. Den får bare med seg noen få hudormer..
 • Totalkarakter
  starstarstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 20.06.2016 av Peder Nilsen

Helt greit

Produktet funker fint men når jeg påfører det på b.la nesen og området mellom nese og kinn virker det som om noe fordamper og det svir i øynene, vet ikke om dette er fra kjemikalier eller fra parfyme i produktet. Ellers et greit produkt men den "dampen" eller hva det er ødelegger litt for min del.
 • Totalkarakter
  starstarstarstar_borderstar_border
Omtalt 19.06.2016 av Anonym

Hårfjerning

Jeg er enig med Vidar. Usikker på effekten. Jeg har hudormer men opplever egentlig bare at masken fjerner ansiktshår. Og det er jo ikke så positivt, med tanke på at man kan få mørkere ansiktshår på sikt.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 11.06.2016 av Marit

Oppskrytt!

Fra andre vurderinger er dette produktet oppskrytt. Det fester seg dårlig til huden og tok nesten ikke med seg ut noe som helst!
Vanskelig å føre på huden, drar man fingeren over mer enn en gang forsvinner det som var lagt fra første fingerstrøket.

Synes nese stripsene man bløter ut er mye mer effektiv.

Kommer ikke til å kjøpe dette produktet igjen!

Er enig med Vidar! Den tar ikke med seg så mye, og alt som sies at den skal ta med.

For min del er de andre vurderingene villedende!
 • Totalkarakter
  starstarstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 21.05.2016 av Christina

Super produkt

Veldig fornøyd med resultatet
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 11.05.2016 av Thuy

Skuffet

Dette produktet har ingen synlig virkning på hudormer hos meg. Kan rense og skrubbe alt jeg vil og dekke fullstendig med masken i t-sonen, men det virker ikke. En gang så det ut som at den hadde trukket ut to hudormer på haka, men det er det eneste.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 10.05.2016 av Solveig

Anbefales ikke til sensitiv hud

Vil begynne med å si at jeg anbefaler absolutt ikke denne til noen med sensitiv hud. Personlig ble jeg super rød og hadde brennende følese i ansiktet der hvor den var brukt utenom nesen hele kvelden og ganske rød dagen etter også. Når det er sagt så har jeg brukt den litt i ettertid kun på selve nesen og da har det gått fint. Vil si jeg merker en forskjell, men ikke noe vesentlig. Har også avsluttet med en toner for å virkelig rense. For min hud får jeg bedre resultater av f eks enzym masker og andre produkter, så kommer ikke til å kjøpes igjen. Jeg vet den fungerer veldig godt på andre jeg kjenner så kan fint anbefale videre til andre å prøve.
 • Totalkarakter
  starstarstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 07.04.2016 av Julie

Anbefales sterkt!

Den beste ansiktsmaskta jeg har brukt! Man ser at den drar ut urenheter og huden blir alltid så glatt og fin etter den. Ikke noen rødheter eller tørr hud. Du vil ikke angre på kjøpet
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 11.03.2016 av Oliwia

Peel-off maske som VIRKER

Jeg synes denne er utrolig bra! Masken får ut hudormer og gjør huden din myk og blank. Du kan merke at du blir litt tørr på områdene hvor du bruker masken, men det er bare å smøre en lett dagkrem over. Det er jo en peel-off maske og det kan derfor gjøre litt vondt å dra den av i kinnene (hvor det ofte er små hår).
Alt i alt er jeg veldig fornøyd! Jeg bruker denne etter jeg har dusjet, slik at huden er varm og porene har åpnet seg! Anbefaler den til alle som sliter med uren og fet hud. Jeg er ganske ung, og hadde veldig problemhud før jeg begynte å bruke skrubbmasken og peel-off masken fra JorgObe :) Gled deg til å få en frisk ren hud!

PS: du kan merke at huden blir litt "verre" de første gangene du bruker maksene, men ikke bli redd! Dette er kun fordi huden ikke er vandt til produktet, og etterhvert blir det bare bedre og bedre resultater :) :) :)
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 06.03.2016 av Sarah

Elendig

Dette er første produktet jeg kjøper mot hudormer så jeg har ikke noe sammenligningsgrunnlag, men ..... Har brukt den 4 ganger å har ikke fått ut en ørliten bit av noe som helst. Rimelig dyr irritasjon
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 06.01.2016 av Line

Livredder!

Virkelig verd pengene! De første to-tre ukene blir huden gjerne litt "verre" (som er normalt for alle hudpleieprodukter), men så ser man virkelig resultater. Har brukt den i en måned to, to ganger i uken, og har ikke uren hud lenger. Kan ikke se for meg å leve uten, virkelig en livredder for meg. :) 10/10.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 31.12.2015 av Laura

Veldig bra ansiktsmaske.

Har brukt produktet i over en måned og er VELDIG fornøyd med resultatet! <3
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 27.11.2015 av Tina

fantastik produkt!

Veldig fornøyd med dette produktet og anbefalte det raskt til mine venninner! :D
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 19.11.2015 av Diana

bra å bruke i t-sonen

Jeg bruker dette produktet på hake, nese og panne, og den fjerner døde hudceller og tilstoppede porer like godt som når jeg går til hudpleier. Jeg har kombinert hud, så derfor bruker jeg ikke masken i de mer tørre områdene.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 27.10.2015 av kari

perfekt før barbering

Vanvittig bra! Bruker alltid før barbering.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 25.03.2015 av Bjørn

Myk hud!

Du får veldig myk å fin hud etter bruk, og du ser at porene trekker seg sammen og selv om den ikke trekker ut alle hudormene, så kan man se det blir mindre for hver gang.
Anbefaler å dekke pannen, nesen, haken i tre deler, da er veldig lett og ikke vondt i det hele tatt å dra masken av og evt. vaske bort restene med en fuktig pad.
Jeg pleier å ta på masken på før jeg skal legge meg, så huden får hvile og reparert seg gjennom natten.
Kan oppleve å få litt kviser-urenheter di første gangen etter bruk, men sånn er det med så å si alle hud produkter, huden må omstille seg, det blir "værre" før det blir bedre!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 16.03.2015 av Anja

Super

Denne masken er veldig bra, og får ut hudormene fra porene. Alt kommer ikke ut, men noe. Du føler at huden blir renset, og du kan oppleve å få kviser etter å ha brukt masken, men det er meningen at huden skal renses fra dybden også. Jeg anbefaler å ikke bruke masken en dag før du skal gjøre noe spesielt. Masken er vanskelig å dra av og huden kan bli rødt, derfor anbefaler jeg å ta på masken helst før du skal legge deg, da huden får reparert seg gjennom natten.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 16.03.2015 av Jeela

Usikker på effekten

Har nettopp testet produktet, og jeg her noe usikker på om hvilken effekt det egentlig har.
For det første var det utrolig vanskelig å "dra" det av ansiktet slik som reklamen viste.
For det andre er klarer den ikke tiltrekke seg alt den sier den skal fjerne.

Noen andre som har lignende erfaringer?
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 03.02.2015 av Vidar Andersen

Veldig fornøyd

Har hvert plaget med uren og feit hud, så ble positivt overrasket over at det fungerte.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 28.01.2015 av Camilla

BRA

Meget fornøyd med produkt
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 26.01.2015 av Marthe

Passe bra

Denne masken sitter veeeldig godt på huden og man har nesten hårfjerning samtidig... Auch.. Vurderer spot behandling neste gang. Må bruke et tykt lag når man har den på hvis ikke er det umulig å dra den av.
 • Totalkarakter
  starstarstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 14.01.2015 av Nina

Genial!

Dette er et fantastisk produkt! Man kjenner kanskje at det lugger litt i ansikts hårene, men den er sykt bra. Har prøvd ansiktsskrubb og andre forskjellige ansiktsmasker (som skulle hjelpe for porene), som har ført til at det svir i ansiktet og man blir veldig tørr. Men denne er genial og veldig enkel. Elsker den! Min favoritt ansiktsmaske, så absolutt :)
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 22.12.2014 av Thea

Fantastisk!

Fantasisk produkt til en fornuftig pris, anbefales til alle som sliter med hudormer og uren hud!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 18.10.2014 av Anush

Skriv din egen omtale

Du omtaler: JORGOBÉ THE ORIGINAL PEEL OFF MASK

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter