for a million
kinds of beautiful
Meny
kora organics

KORA ORGANICS NONI RADIANT EYE OIL

Før: 429,-

Spesialpris 300,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
30%
Kampanjen gjelder til og med søndag 27. oktober 2019

Sjekker lagerstatus...

+30 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

En organisk øyebehandling fra KORA Organics, formulert for å glatte, tone og lysne under øyet for et ungdommelig og strålende utseende - med en unik rosenkvarts kuleapplikator for å gi en beroligende opplevelse. Inneholder sertifisert organisk noni, tomatfrukt og marine bambusekstrakter kombinert med kahai og kaffeoljer for å vekke og lysne området under øynene. Formelen mykner fine linjer og, bidrar til å redusere mørke ringer og toner huden rundt øynene for et ungdommelig utseende. Støtter sirkulasjon og reduserer puffiness for å lysne huden rundt øyet og forberede huden før påføring av sminke.

Inneholder:
Kahai olje - er en naturlig form for retinol som forbedrer hudens elastisitet. Svært effektiv med å glatte ut fine linjer og "kråketær".
Kaffebønne olje - revitaliserer sirkulasjonen i huden og reduserer hevelser.
Noni fruktolje - har i mer enn 2000 år vært benyttet på Hawaii og andre polynesiske øyer. Frukten er en rik kilde til over 100 vitaminer, mineraler og antioksidanter. Du vil få en myk og næret hud, samtidig vil den fremme hudens naturlige glød.
Bambus ekstrakt - hjelper til med å stramme og tone huden.

Kora Organics Noni Glow Body Oil passer for alle hudtyper. Den balanserer pH-verdien i huden.
Oljen inneholder ingen sulfater, parabener, syntetisk duft, syntetiske farger, TEA, DEA, glykoler, silikoner, PEGer, ethoxylate, og er formaldehyd fri. Alle produktene fra Kora Organics er sertifisert organiske og sertifisert naturlig i samsvar med COSMOS strenge standarder.

Innhold: 10 ml

Varekode: 345941

Omtaler

Elsker denne

  • starstarstarstarstar
Denne er supergod! Jeg har fet hud, men er ganske tørr rundt øynene og da er denne veldig fin. Gir masse fukt og glød, uten å være tykk eller klissete. Irriterer heller ikke mine ekstremt sensitive øyne.
Elia 22.05.2019

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.