for a million
kinds of beautiful
Meny
womens best

WOMEN'S BEST KALE CRISPS - PAPRIKA

45,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
+5 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

Kale Crisps - den ultimat vegansnacks. De eksklusivt inkluderte ingrediensene som sprø cashewnøtter, førsteklasses olivenolje og rent krystallsalt fra Himalaya kombineres for å gjøre våre chips til den ultimate snacks.

Grønnkål har blitt en essensiell grønnsak og man kan ikke lenger forestille seg et sunt kosthold uten den. Den er fullstappet med proteiner, kostfiber, vitamin A, B og C, kalium, kalsium og magnesium, og regnes som grønnsak nummer. 1. Grønnkål er beslektet med korsblomstgrønnsaker som blomkål, brokkoli og rosenkål. De vanligste av dem er denne medium høye, grønne, krøllete grønnsaken. Den er grønn, har krøllete blader og hard, fiberholdig stamme. Smaken av grønnkål er søt og krydret og er perfekt til salater, supper, grønne smoothier eller chips.

Hva er grønnkål?
Grønnkål har blitt en essensiell grønnsak og man kan ikke lenger forestille seg et sunt kosthold uten den. Den er fullstappet med proteiner, kostfiber, vitamin A, B og C, kalium, kalsium og magnesium, og regnes som grønnsak nummer 1. Grønnkål er beslektet med korsblomstgrønnsaker som blomkål, brokkoli og rosenkål. De vanligste av dem er denne medium høye, grønne, krøllete grønnsaken. Den er grønn, har krøllete blader og hard, fiberholdig stamme. Smaken av grønnkål er søt og krydret og er perfekt til salater, supper, grønne smoothier eller chips.


Hvorfor er grønnkål så sunt?
Til grønnsak å være har grønnkål eksepsjonelt store mengder protein – utrolige 4 gram per 100 gram. Ikke bare det, men den er også en enestående kilde til kalsium (200mg/100g) og rik på vitamin B, C og fordøyelseskostfiber. På grunn av den store mengden jern og proteiner, er grønnkål et populært alternativ til kjøtt og anbefales sterkt til folks om følger et vegansk eller vegetarisk kosthold.

• Vegansk snack til mellommåltider
• Rik på proteiner, vitaminer og kostfibre
• Beste smak (tilgjengelig i 2 herlige smaker)
• Med olivenolje & rosa Himalayasalt

Ingredienser: Grønnkål/grönkål/grønkål, vann/vatten/vand, cashewnøtter/cashewnötter/cashewnødder, solsikkefrø/solrosfrö, extra virgin olivenolje/olivolja/olivenolie, gjær/jäst/gær, løkpulver/lökpulver/løgpulver, eplesidereddik/äppelcidervinäger/æblecidereddike, himalayasalt.

Innhold: 40gram

Varekode: 350505

Omtaler

Vær den første til å skrive en omtale

Gi karakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.