for a million
kinds of beautiful
Meny
50%
giorgio armani

GIORGIO ARMANI SÌ EDT 50ML

Før: 640,-

Spesialpris 320,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
50%
Kampanjen gjelder til og med torsdag 1. april 2021

Beskrivelse

Giorgio Armani Sì EdT er en ny versjon av Armani Sì som er utledet av Sì EdP og Sì Intense EdP. Giorgio Armani Sì EdT er en floral, lettere tolkning av den opprinnelige parfymen. Duften er romantisk, frisk, ungdommelig og mer energisk. Den oppfordrer deg til å si "ja" til enkelhet, livsglede, drømmer og uavhengighet. Sammensetningen er basert på kontraster - duften kombinerer friske noter av "Neo Jungle Essence", solbær, grønn pære, italiensk bergamot, mandarin og neroliolje med et floralt hjerte av fresia og mairose. Et snev av musk, amber, vanilje og patchouli avslutter denne herlige sammensetningen.

Dufter og parfymer har ulik styrke og varighet avhengig av mengden duftoljer den inneholder. Parfum er den parfymevarianten som varer lengst, og inneholder som regel mellom 15-30% duftoljer. Deretter følger Eau de parfume (EdP) med ca. 10-20% duftoljer. Eau de toilette (EdT) inneholder rundt 4-10% duftoljer, og Eau de Cologne (EdC) rundt 2-5%. Parfymer har også ulike duftnoter som sammen utgjør hvordan parfymen lukter over tid. Dermed bør dufter gjerne testes over en dag, ettersom lukten endrer seg etter hvilken duftnote som er mest fremtredende.

Toppnote: Den første duften du kjenner, vanligvis den letteste av alle notene. Toppnoten gir førsteinntrykket til duften, men forsvinner gjerne raskt – etter ca. 10-15 minutter.
Hjertenote: Denne duften blir fremtredende etter at toppnoten er borte, og varer lengre.
Bunnote: Den siste duften som utvikler seg, og den som varer lengst. Bunnoten bidrar ofte til å fiksere duften slik at den varer lengre.

Innhold: 50ml

Varekode: 55514

Omtaler

Reviews

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.