home Meny close
menu Meny

FORMULA 10.0.6® SO TOTALLY CLEAN

Varekode: 12314
98,-

Handle i nettbutikken?

1-10 på lager i nettbutikk

98,-

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

Du opptjener 10 Club VITA poeng på dette kjøpet. Les mer

Beskrivelse

Formula 10.0.6 er en moderne hudpleieserie for de med problemhud som ønsker en pen, ren og sunn hud. Serien inneholder aktive, naturlige ingredienser med bevist effekt og tilbyr både problemløsende og forebyggende produkter.
Formula 10.0.6 SO TOTALLY CLEAN er den ultimate løsning for rensing av fet og uren hud. Rens og toner i ett, Den rengjør huden og fjerner smuss, urenheter og overflødig fett samtidig som den frisker opp huden. Inneholder alkohol og hjelper til med å tørke ut kviser i utviklingsfasen. So Totally Clean fungerer som en tonic og skal ikke skylles av. Anvendes to ganger daglig, morgen og kveld.

Innhold: 200ml

Fri frakt!*

*Fri frakt over 499,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

Alltid autoriserte varer

Klikk & hent

i 216 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Klarer Meg ikke uten den!

Jeg har slitt veldig lenge med kviser og prøvd ganske mange produkter, men da jeg prøvde denne forsvant kvisene ganske fort!! Jeg elsker den!!!
Anbefales til dem som leter etter et godt produkt mot kviser!!!!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 03.05.2017 av Kristine

Fantastisk!

Jeg sliter med svarte prikker og veldig oljete hud i T-sonen. Etter bare noen dager var prikkene mindre og huden føltes bedre ud. Ulempen er at denne har en veldig sterk lukt men det er ikke noe som var et problem. Den kan kanskje også være litt uegnet for tørr hud, ettersom den tørket ut huden litt (noe som var flott for den oljete huden min!) Anbefales!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 24.04.2017 av Anonym

God

Denne e kjempebra mot kviser og urenheter. I begynnelsen fikk jeg litt utbrudd, men etterhvert virket denne bedre og bedre. Lukten er sterk, og passer kanskje ikke for de med sensitiv hud. Men ellers anbefales denne.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 11.02.2017 av Mia

Fantastisk!

Denne var kjempebra! Første gong eg brukte den blei den kvitt ei kvisa over natta, og dersom ein bruker den regelmessig vil det ikkje dukke opp monge kviser etterpå. Den er derimot veldig sterk, med tanke på lukt og liknande, så den er kanskje ikkje best egna for sensitiv hud, men den fungerer veldig veldig bra! Eg har brukt opp 3 flasker no og er storfornøyd!!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 12.10.2016 av Lilly

Fantastisk!

Elsker denne! Etter å ha brukt Formula 10.0.6 serien i 6-7 uker nå, er huden min blitt utrolig deilig! Jeg var veldig rød og stram i huden før, men det er jeg ikke nå lenger. Nå er huden min bedre enn den har vært noen gang! Og nesten helt kvisefri!! Og jeg har slitt i mange år med uren hud! Men vær OBS! Jeg hadde mest lyst til å gi opp for 2 uker siden for huden min ble ekstremt uren i starten. Men jeg er utrolig glad for at jeg ikke ga opp! Ha tålmodighet i starten :) Denne er absolutt verdt å prøve! + for at den er så billig! Gleder meg til å se hvordan denne er videre. Beste produktet jeg har prøvd til nå! Anbefales!!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 29.07.2016 av Ingebjørg

Beste renseren!

Denne er kjempebra!! Brukt en hel flaske nå, og har seriøst ikke fått noen kviser nesten mens jeg har brukt den. Den blitt kvitt alt av smuss osv, beste renseren til en så billig penge. Vil ikke bytte den mot noe, selvom den lukter litt sterkt.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 28.06.2016 av Marita

Helt fantastisk!

Denne virker overaskende bra på nupper og småkviser! Bruker den morgen og kveld, og før jeg påfører primer og foundation! Ny favoritt, rett og slett.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 20.02.2016 av maria

Eriksen

Denne var suveren !
Overraskende bra . Nesten så den "dreper" småkvisene med en gang.
God duft med et hint om kanel
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 28.05.2015 av Julia

Skriv din egen omtale

Du omtaler: FORMULA 10.0.6® SO TOTALLY CLEAN

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter