home Meny close
menu Meny
27%

Før: 339,-

Spesialpris 249,-

Før: 339,-

Spesialpris 249,-

Handle i nettbutikken?

100+ på lager i nettbutikk

Før: 339,-

Spesialpris 249,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+25 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

Femarelle reduserer svettetokter, hetetokter, nattesvette, og andre plager som oppstår i forbindelse med overgangsalder. Femarelle gir effektiv hjelp til kvinner i overgangsalderen som ikke kan eller vil bruke østrogenmedisin. 7-8 av 10 merker en forbedring etter en uke. I tillegg til reduksjon av hetetokter og svettetokter, kan Femarelle også hjelpe mot ubehag i muskler og ledd, tørrhet i skjede, humørsvingninger og redusert sexlyst. Femarelle kan også bidra til styrket beinbygning, uten tilskudd av kalsium. Produktet het tidligere Tofupill, men byttet navn til Femarelle i 2010, som har vært det europeiske navnet hele tiden. Femarelle er godt dokumentert, trygg i bruk og inneholder ikke hormoner. Uten kjente bivirkninger.

Hva gjør Femarelle så effektiv mot overgangsplager? Hvordan virker Femarelle?

Femarelle inneholder komplett fytoøstrogen fra tofu. Det har vist seg at kvinner i Østen har svært lite problemer i forbindelse med overgangsalderen sammenlignet med vestlige kvinner, noe som kan forklares av at de spiser mye tofu, og dermed får i seg mer planteøstrogen. Den enkleste løsningen for vestlige kvinner, som generelt spiser lite tofu, er å få i seg virkestoffene fra tofu som kosttilskudd - gjennom daglig bruk av Femarelle. Virkningene av Femarelle er svært godt dokumentert - bedre enn noe annet kosttilskudd som skal hjelpe mot plager i overgangsalderen. Studiene viser både at Femarelle har god effekt, og at det er trygt å bruke. Det er også viktig å huske på at Femarelle er et kosttilskudd, og inneholder ikke hormoner.

Overgangsalderen

I overgangsalderen skjer en rekke forandringer i kvinnekroppen. Østrogenproduksjonen i eggstokkene avtar, og de aller fleste kvinner opplever ulike plager i forbindelse med overgangsalderen. Plagene som kan oppstå i overgangsalderen er hetetokter, søvnforstyrrelser, nattesvette, humørsvingninger, konsentrasjonsvansker, tretthet, uro og depresjon. I tillegg er det en rekke fysiologiske plager som kan oppstå, slik som muskel- og leddsmerter, hodepine, svimmelhet, tynnere hud, urinveisinfeksjoner og redusert sexlyst. Femarelle kan bidra til at disse plagene forsvinner eller reduseres, og i et publisert studie opplever hele 96% positive effekter ved bruk av Femarelle.

Hvor ofte kan jeg ta Femarelle?

Anbefalt daglig dose er 1 kapsel, 2 ganger daglig. Eskeninneholder 56 kapsler. Ta kapslene sammen med et glass vann. Dersom plagene er svært kraftige, kan det for enkelte være nødvendig å ta 3 kapsler daglig. Om plagene er sterkest om dagen, tas 2 kapsler på morgenen og 1 kapsel på kvelden. Dersom plagene er verst på natten, tas 1 kapsel på morgenen og 2 på kvelden. Femarelle kan brukes så lenge behovet er der, og så lenge du opplever plager i forbindelse med overgangsalderen. Forskning har vist at bruk av Femarelle over lang tid kan styrke benbygningen.

Innhold: 56 kapsler

Varekode: 111207

Fri frakt!*

*Fri frakt over 249,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Flott

Veldig bra, har sjelden eller aldri hetetokter
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 14.02.2019 av Hege

Dette virker! Hadde vel ikke den store troen på dette produktet,men virkningen startet allerede etter en uke. Bedre humør og ikke så oppblåst. Takk anbefales virkelig

Veldig bra.Toppkarakter
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 21.01.2019 av Gry

Anbefales på det sterkeste

Gikk på østrogen før men gikk over til dette og fungerer bedre både mentalt, hetetoktene forsvant og energien kom tilbake samt nattesøvnen. Med østrogen så var det mentale flatt men med Femarelle fikk jeg mitt "hode" tilbake så som sexlysten. Var plaget med intense hetetokter hvert kvarter og et elendig humør. Virket etter 3 uker, en lang stund å vente men absolutt verd det. Anbefaler virkelig å prøve det :)
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 21.11.2018 av Heidi

Fantastisk.

Fantastisk.Ble meg selv igjen.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 14.05.2018 av Christine Olsen

Kjempe bra for overgangsplager

Et kjempe bra produkt. Merker ikke noe til overgangsplagene lenger. Hadde muskel og leddverk, dårlig søvn og tørre slimhinner. Tok en til to uker før det "kikket" inn
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 31.01.2018 av Kristin 51 år

Kjempegode mot hetetokter!

De er de eneste som hjelper meg mot hetetokter!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 28.12.2017 av Elisabeth Kovacs

Jeg har god respons på disse produktene. Sover bedre, mindre uro og mindre kroppsværk

Veldig effektivt
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 20.11.2017 av Jeanette Pettrelli Koonings

Kjempegod

Helt avhengig av å ta de -kjempegode
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 15.10.2017 av Kari Reinertsen

Med fermamelle forsvant alle mine plager

Det virker kjempegodt på meg!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 23.04.2017 av Ruth Lilleberg

Med fermamelle forsvant alle mine plager

Det virker kjempegodt på meg!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 23.04.2017 av Ruth Lilleberg

Ikke for de med endometriose.

Femarelle funket på mine hetetokter såvisst. Men det stimulerte også mine rester av endometriosevev og kostet meg ett år med kamp i helsevesenet for å finne ut av hva som feilte meg. Endometriosevevet er nemlig østrogenstimulert / avhengig av østrogen for å vokse. Norske Arcon som importerer og selger Femarelle til helsekostbutikker har fått spørsmål fra meg om ikke det er grunn til å informere de som selger Femarelle, og også merke Femarelle-boksen, om at hvis du har mistanke om eller har endometriose så bør du ikke bruke soyapreparatet.
Men Arcon vil nok selge mest mulig av produktet og har ikke gjort noe med den saken.
Her er svaret jeg fikk fra de:
"Vi skjønner at du har hatt et vanskelig år i 2011.
Takk for informasjonen og lykke til videre!
Med vennlig hilsen
Arcon Norway as
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 23.02.2017 av Vivian

et fantastisk produkt mot overgangs plager

et fantastisk produkt som ga meg livet tilbake. med kraftige svettetokter og hetetokter både natt og dag, ble livet et mareritt. fermarelle fungerte etter en uke og alle overgansplager forsvant
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 17.03.2016 av elin june årås

Skriv din egen omtale

Du omtaler: FEMARELLE PLANTEØSTROGEN 56 KAPSLER

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.