for a million
kinds of beautiful
Meny
erborian

Erborian Yuza Double Lotion 190 ml

329,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre

Sjekker lagerstatus...

+33 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

Yuza inneholder aktive ingredienser fra skallet fra mirakelfrukten Yuzu, som bidrar til å fukte, tilføre næring og beskytte tørre hudpartier. Rik på antioksidanter, hjelper Yuza med å beskytte huden mot frie radikaler. Yuza inneholder ceramid som bidrar til å forsterke hudbarrieren, og opprettholder dermed hudens fuktighet lenger.

Erborian Korean Skin Therapy Yuza Double Lotion er en forfriskende lotion som brukes morgen og/eller kveld, etter rens og før ansiktskrem.

Yuza Double Lotion har en to-faset formel som hjelper med å gjøre huden glattere og fremheve den naturlige gløden i trøtt og gusten hud. Kombinerer fordelene til de to ulike fasene som jobber sammen:

• En vannbasert fase som bidrar til å fremheve glød
• En oljebasert fase som tilfører næring

Huden blir smidig og full av vitalitet.

Bruk: Påføres etter å ha renset huden ved hjelp av den koreanske "double cleansing" metoden. Rist produktet godt og påfør ved hjelp av bomullpads. Avslutt deretter med Yuza Sorbet Day Cream eller Yuza Sorbet Night Cream.

Yuza-serien passer til alle hudtyper.
Veiledende aldersgruppe: 25 - 40 år

Innhold: 190 ml

Varekode: 339297

Omtaler

5 stjernes krem

  • starstarstarstarstar
Tilsvarer beskrivelsen. Fornøyd med resultatet.
Stef 26.05.2018

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.