home Meny close
menu Meny
399,-
399,-

Handle i nettbutikken?

50+ på lager i nettbutikk

399,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+40 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

CC Red Correct fra Erborian er en fargekorrigerende krem, som jevner ut hudtonen. CC-crème er et alt-i-et produkt som gir raske resultater og nyddelig hudoverflate, samtidig som den har fordeler i form av pleiende ingredienser. Grønt er spesielt effektivt for å nøytralisere rødhet, og derfor er CC Red Correct beriket med grønne pigmenter. De grønne pigmentene er inkapslet, og når kremen smøres ut på huden vil den forvandles til en mer lignende vanlig cc-Crème i farge.

Erborians CC Red Correct inneholder Centalia Asiatica, en plante som vokser i tropiske regioner. Denne planten har blitt brukt i asiatisk medisin i over 3000 år. Ingrediensen blir ofte kalt tigergress, fordi man for mange år siden oppdatet at tigre rullet seg i åkre av denne planten, for å lindre sår.

Bruk: Påfør en liten mengde i hele ansiktet, eller avhengig av hvor rød huden din er. Kremen kan også brukes i deler av ansiktet som er mer rød enn andre, og deretter bruke en vanlig CC-Crème i resten av ansiktet. Kremen kan også brukes under vanlig CC-Crème eller foundation hvis man ønsker ekstra dekkevne.

Innhold: 45 ml

Varekode: 347066

Fri frakt!*

*Fri frakt over 249,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Fantastisk!

Har Sliti vanvittig med røde partier etter solskade i ansiktet og har prøvd ALT fra dyre kremer til foundation o.l på apotek rundt forbi så kom jeg over denne og den er helt magisk!! Smører såvidt litt på og den rød blir helt borte! Eneste som virkelig fungerer på rødhet er og anbefales på det sterkeste.
  • Totalkarakter
    starstarstarstarstar
Omtalt 01.02.2019 av Tina

Skriv din egen omtale

Du omtaler: ERBORIAN CC RED CORRECT 45 ML

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.