for a million
kinds of beautiful
Meny
erborian

Erborian Pâte au Ginseng Mask 50 ml

Før: 499,-

Spesialpris 299,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
40%
Kampanjen gjelder til og med mandag 30. september 2019

Sjekker lagerstatus...

+30 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

I over 2000 år har ginseng vært en tradisjonell urt i Sør-Korea, og den er mye brukt i koreansk hudpleie. Urten var ekstremt sjelden - så sjelden at den var reservert for keiseren og hans herredømme. Det tar seks år fra ginseng begynner å spire til den er klar til å bli høstet. Ginseng er regnet for å være en nasjonal skjønnhetsskatt blant koreanske kvinner.

Erborian Korean Skin Therapy Pâte au Ginseng er en oppstrammende maske som gjør at huden føles fastere og mer elastisk. Den gir en umiddelbar oppstrammende effekt, glatter ut huden, og bidrar til at sliten hud umiddelbart føles behagelig og fornyet.

• Kompleks av rød ginseng
• En unik, sort og tykk konsistens som ser ut som karamell eller sirup
• En herlig duft

Bruk: Påføres etter å ha renset huden ved hjelp av den koreanske "double cleansing" metoden. Masser litt av produktet inn i huden med oppstrammende bevegelser nedenfra og oppover. La virke i 10 minutter, og skyll av med lunkent vann. Avslutt hudpleierutinen med Eau Ginseng, Ginseng Essentiel Serum, Ginseng Eye Cream og Ginseng Day Cream eller Night Cream.

Brukes to ganger i uken.

Ginseng-serien passer til alle hudtyper.
Veiledende aldersgruppe: 40+ år

Innhold: 50ml

Varekode: 339291

Omtaler

Vidunder på krukke

  • starstarstarstarstar
Den både ser og føles ut som å ta på seg sirup, men der slutter likheten. Jeg tok på et tynt lag, lot det tørke i 10 minutter og deretter skyllte jeg det av. Denne masken virker! Huden min som i utgangspunktet er tørr, sliten, rynkete og tragisk ble faktisk mye strammere, den så glødende frisk ut, porer var forminsket, kinnene var faste og jeg så sikkert syv år yngre! Jeg var veldig overrasket da jeg i utgangspunktet ikke tror så mye på vidunderkurer.
Prisen er høy men denne krukken kommer du til å ha utrolig mange måneder! Når den i tillegg kan vise til oppstrammende effekt og utvisking av de verste alderstegn er den i alle fall verdt det! Anbefales virkelig,
Tonje 15.06.2018

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.