for a million
kinds of beautiful
Meny
erborian

Erborian Eau Ginseng 190 ml

349,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre

Beskrivelse

I over 2000 år har ginseng vært en tradisjonell urt i Sør-Korea, og den er mye brukt i koreansk hudpleie. Urten var ekstremt sjelden - så sjelden at den var reservert for keiseren og hans herredømme. Det tar seks år fra ginseng begynner å spire til den er klar til å bli høstet. Ginseng er regnet for å være en nasjonal skjønnhetsskatt blant koreanske kvinner.

Hovedingrediensen i Ginseng-produktene fra Erborian er White Ginseng-kompleks, en miks av ginseng, lakris og ingefær. Disse ingrediensene har antioksidant-egenskaper, tilfører fuktighet og har en beroligende effekt på huden.

Erborian Korean Skin Therapy Eau Ginseng er en lotion som tilfører fukt i opptil 24 timer etter påføring, og bidrar til å berolige huden. Den gir samtidig en umiddelbar energiboost og glød. Lotion er et essensielt steg i koreansk hudpleierutine, og forbereder huden på de neste hudpleiestegene som serum, dagkrem, nattkrem eller øyekrem.

Bruk: Påføres etter å ha renset huden ved hjelp av den koreanske "double cleansing" metoden. Rist produktet godt og påfør ved hjelp av bomullpads. Fortsett deretter med Ginseng Essentiel Serum, og avslutt med Ginseng Infusion Day Cream eller Ginseng Infusion Night Cream.

Ginseng-serien passer til alle hudtyper.
Veiledende aldersgruppe: 40+ år

Innhold: 190 ml

Varekode: 339286

Omtaler

veldig god!

  • starstarstarstarstar
Denne er vedlig lett men gir god fukt. Jeg har kombinajson/fet hud, så ikke så veldig glad i fete kremer, men denne er perfekt for meg når det gjelder å gi fuktighet uten å bli fettete. Bruker alene eller under yusa nattkrem eller bb cream fra Erborian, som også er digge. Jeg tar litt på fingrene og smører på et lite område på fjeset, og gjør dette 4-5 ganger for å få smørt på hele fjeset. Hver gang kommer det kun 1-2 "vann-aktige" dråper, så denne er veldig drøy. Trenger ikke først ta det på bomull eller noe, for da trengs en del mer, mye sitter igjen i bomullen, og da brukes den opp mye fortere.
Henriette 30.11.2019

Tydelig forandring etter bruk

  • starstarstarstarstar
Bruker denne etter rens, og ofte føler jeg at huden ikke trenger krem etterpå da denne gjør en så utrolig god jobb alene. Huden føles frisk og livlig ut flere timer etter påføring. Virkelig blitt en favoritt!
Tanja 03.09.2019

Anbefales

  • starstarstarstarstar
Dette er første steg i hudpleierutinen min, morgen og kveld. Den er lett og tynn, og tilfører ekstra fuktighet til den tørre huden min. Bruker den alltid under sheet masks også.
Anna 21.11.2018

Enkelt å bruke,

  • starstarstarstarstar
Gir masse fukt
Gunda 29.05.2018

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.