for a million
kinds of beautiful
Meny
50%
erborian

Erborian Duo Ginseng

Før: 179,-

Spesialpris 89,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
50%
NB! The offer ends on fredag 31. januar 2020

Sjekker lagerstatus...

+9 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

Erborian Korean Skin Therapy Duo Ginseng er et sett som inneholder to bestselgende produkter fra Erborian: Ginseng Infusion Day Cream 15ml og BB Crème Nude 15ml. Oppdag noen av de beste produktene innen Korean Beauty!

I over 2000 år har ginseng vært en tradisjonell urt i Sør-Korea, og den er mye brukt i koreansk hudpleie. Urten var ekstremt sjelden - så sjelden at den var reservert for keiseren og hans herredømme. Det tar seks år fra ginseng begynner å spire til den er klar til å bli høstet. Ginseng er regnet for å være en nasjonal skjønnhetsskatt blant koreanske kvinner.

Erborian Korean Skin Therapy Pâte au Ginseng er en oppstrammende maske som gjør at huden føles fastere og mer elastisk. Den gir en umiddelbar oppstrammende effekt, glatter ut huden, og bidrar til at sliten hud umiddelbart føles behagelig og fornyet.

• Kompleks av rød ginseng
• En unik, sort og tykk konsistens som ser ut som karamell eller sirup
• En herlig duft

Bruk: Påføres etter å ha renset huden ved hjelp av den koreanske "double cleansing" metoden. Masser litt av produktet inn i huden med oppstrammende bevegelser nedenfra og oppover. La virke i 10 minutter, og skyll av med lunkent vann. Avslutt hudpleierutinen med Eau Ginseng, Ginseng Essentiel Serum, Ginseng Eye Cream og Ginseng Day Cream eller Night Cream.

Brukes to ganger i uken.

Erborian Korean Skin Therapy BB Crème Nude tilpasser seg hudens naturlige hudtone og gjør huden matt med en jevn finish. Reduserer urenheter, foredrer hudens struktur og tilfører rikelig med fukt. BB Crème har en farget konsistens med puddereffekt. Beriket med kompleks av hvit Ginseng og SPF 20.

Bruk: Masseres inn i huden, og passer utmerket som underlag for annen make-up.

Farge: Nude - for en naturlig effekt på alle hudtoner. Beige nyanse.

Ginseng-serien passer til alle hudtyper.

Innhold: 15ml + 15ml

Varekode: 339313

Omtaler

Vær den første til å skrive en omtale

Gi karakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.