for a million
kinds of beautiful
Meny
erborian

Erborian Black Soap

149,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre

Sjekker lagerstatus...

+15 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

I Korea er rens av huden kanskje den aller viktigste delen av hudpleierutinen. Den sofistikerte skjønnhetsrutinen innebærer også å bruke rens med ulike teksturer for å fjerne ulike deler av make-up og smuss. Et kjent konsept er "Double Cleansing", som består av to steg:

1. Fjerne make-up og smuss ved hjelp av en oljebasert rens
2. Rense huden i dybden ved hjelp av en vannbasert rens

Sammen med produktene i renserutinen kan man også bruke Konjac Sponge eller Cleansing Brush fra Erborian, dersom man ønsker å følge rutinen akkurat slik det gjøres innen Korean Beauty.

Erborian Korean Skin Therapy Black Soap er en vannbasert rens som renser huden slik at den ser frisk og strålende ut. Bruk sammen med Cleansing Brush fra Erborian for optimal effekt og for å få renset huden i dybden.

• Basert på Erborian's unike kompleks med 7 urter
• Inneholder en ekstra skånsom, plantebasert rensebase
• Beriket med trekull, som er kjent for sine rensende og mattende egenskaper

Bruk: Black Soap brukes etter at du først har fjernet make-up og renset huden med en oljebasert rens, for å følge de tradisjonelle stegene i den koreanske "Double Cleansing"-rutinen. Fukt din Erborian Cleansing Brush med vann, og gni den lett mot Black Soap ved hjelp av sirkelbevegelser. Massér deretter produktet skånsomt inn i ansiktet ved hjelp av kosten. Skyll med lunkent vann og tørk huden.

Black Soap passer alle hudtyper, men er spesielt god til kombinert eller fet hud, på grunn av kullets evne til å absorbere overflødig olje og trekke ut urenheter.

Innhold: 75g

Varekode: 339306

Omtaler

Livsforandrende

  • starstarstarstarstar
Etter så mange år med uren hud og masse forsøk på dyre merker, så har jeg endelig funnet mirakel produktet som både har fjernet oljete utseende og kvisene på ansiktet mitt! elsker Black soapen til Erborian og anbefaler på det sterkeste for dere som sliter med å få kviser ofte, har oljete hud og dårlig tålmodighet:)
SK 09.03.2019

Fantastisk

  • starstarstarstarstar
Jeg har store problemer med min oljete hud. Denne såpen er helt fantastisk! Huden føles ren når du har brukt den! Eeelsker den, anbefales på det sterkeste!
Mari 11.06.2018

Ikke angret ett sekund!

  • starstarstarstarstar
Var litt skeptisk til hvor god den faktisk var i begynnelsen, men etter å ha lest mye om den på nett så har jeg ikke angret ett sekund på å kjøpt den! Virkelig den beste såpen jeg har prøvd. Ingenting vondt å si om den. Hvis du kombinerer den med solid cleansing oil og bamboo waterlock etterpå så føles huden silkemyk!
Elin 16.10.2017

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.