home Meny close
menu Meny
149,-
149,-

Handle i nettbutikken?

11-49 på lager i nettbutikk

149,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+15 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

I Korea er rens av huden kanskje den aller viktigste delen av hudpleierutinen. Den sofistikerte skjønnhetsrutinen innebærer også å bruke rens med ulike teksturer for å fjerne ulike deler av make-up og smuss. Et kjent konsept er "Double Cleansing", som består av to steg:

1. Fjerne make-up og smuss ved hjelp av en oljebasert rens
2. Rense huden i dybden ved hjelp av en vannbasert rens

Sammen med produktene i renserutinen kan man også bruke Konjac Sponge eller Cleansing Brush fra Erborian, dersom man ønsker å følge rutinen akkurat slik det gjøres innen Korean Beauty.

Erborian Korean Skin Therapy Black Soap er en vannbasert rens som renser huden slik at den ser frisk og strålende ut. Bruk sammen med Cleansing Brush fra Erborian for optimal effekt og for å få renset huden i dybden.

• Basert på Erborian's unike kompleks med 7 urter
• Inneholder en ekstra skånsom, plantebasert rensebase
• Beriket med trekull, som er kjent for sine rensende og mattende egenskaper

Bruk: Black Soap brukes etter at du først har fjernet make-up og renset huden med en oljebasert rens, for å følge de tradisjonelle stegene i den koreanske "Double Cleansing"-rutinen. Fukt din Erborian Cleansing Brush med vann, og gni den lett mot Black Soap ved hjelp av sirkelbevegelser. Massér deretter produktet skånsomt inn i ansiktet ved hjelp av kosten. Skyll med lunkent vann og tørk huden.

Black Soap passer alle hudtyper, men er spesielt god til kombinert eller fet hud, på grunn av kullets evne til å absorbere overflødig olje og trekke ut urenheter.

Innhold: 75g

Varekode: 339306

Fri frakt!*

*Fri frakt over 249,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Fantastisk

Jeg har store problemer med min oljete hud. Denne såpen er helt fantastisk! Huden føles ren når du har brukt den! Eeelsker den, anbefales på det sterkeste!
  • Totalkarakter
    starstarstarstarstar
Omtalt 11.06.2018 av Mari

Ikke angret ett sekund!

Var litt skeptisk til hvor god den faktisk var i begynnelsen, men etter å ha lest mye om den på nett så har jeg ikke angret ett sekund på å kjøpt den! Virkelig den beste såpen jeg har prøvd. Ingenting vondt å si om den. Hvis du kombinerer den med solid cleansing oil og bamboo waterlock etterpå så føles huden silkemyk!
  • Totalkarakter
    starstarstarstarstar
Omtalt 16.10.2017 av Elin

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Erborian Black Soap

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.