for a million
kinds of beautiful
Meny
erborian

Erborian Bamboo Crème Frappée 50 ml

Før: 399,-

Spesialpris 299,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
25%
Kampanjen gjelder til og med søndag 8. mars 2020

Sjekker lagerstatus...

Beskrivelse

Bambus er kjent for sine forfriskende egenskaper, og er ofte brukt i koreansk hudpleie. Den regulerer mengden fuktighet i luften og skaper en behagelig atmosfære. Bambusekstrakt inneholder aminosyrer som tilfører fukt til huden, mens bambusfibrene inneholder proteiner og lipider som bevarer hudens naturlige fuktighet. Den spesielle miksturen kalles "Bamboo Waterlock" som både tilfører og bevarer fuktighet i huden.

Erborian Korean Skin Therapy Bamboo Crème Frappée er en fuktighetskrem med oppkvikkende effekt, som gjør huden frisk og myk. Den har en slush-aktig tekstur og en uimotståelig frisk duft. Inneholder Bamboo Waterlock-kompleks for ekstra fuktighetsgivende egenskaper.

Bruk: Påføres etter å ha renset huden ved hjelp av den koreanske "double cleansing" metoden, samt forberedt huden med Bamboo Matte Lotion.

Bamboo-serien passer til alle hudtyper.
Veiledende aldersgruppe: 18 - 30 år

Innhold: 50 ml

Varekode: 339294

Omtaler

Den nye favoritten!

  • starstarstarstarstar
Denne fuktighetskremen har blitt min nye favoritt. Den er så lett og myk i konsistensen, føles ikke seig på huden og trekker fort inn. Lukten er så frisk, og man føler seg fort mer kvikk etter å ha tatt den på. For meg som har små områder i ansiktet med rød hud, virker den beroligende. Jeg bruker også "Bamboo Matte Lotion" som jeg går over ansiktet med, med en liten bomullpads før jeg påfører kremen. Jeg har brukt disse produktene i snart fire måneder, og kan ikke si annet enn at jeg er veldig fornøyd! Jeg blir ikke lenger like oljete i ansiktet heller, slik jeg pleide å bli. For meg så er Erborian vidunder på krukke!
Liv 07.06.2019

Spa i en krukke

  • starstarstarstarstar
Dette er virkelig spa i en krukke, fy søren så godt den lukter! Gir masse fuktighet til min mest normale men også oljete hud - helt fantastisk god!
Silje 27.01.2018

Kjempegod

  • starstarstarstarstar
Liker denne kjempegodt! Gir masse fukt uten å bli for feit til min kombinerte hudtype. Lukter godt og konsistensen er lett og fin. Anbefales virkelig!
Eileen 17.01.2018

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.