for a million
kinds of beautiful
Meny
dolce & gabbana

DOLCE & GABBANA THE ONE ESSENCE EDP 40ML

915,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre

Beskrivelse

Dolce & Gabbana The One Essence EdP 65ml er en ny versjon av The One fra 2006. Dolce & Gabbana The One Essence EdP er en varm og elegant duft, inspirert av luksuriøse materialer. Sammensetningen beholder de opprinnelige notene fra The One. Den begynner med frisk bergamott, mandarin, fersken og litchi. Hjertenotene består av jasmin og lilje, mens basenotene er av rav, vetiver og vanilje. Dolce & Gabbana The One Essence presenteres i en eksklusiv variant av den originale flakongen.

Dufter og parfymer har ulik styrke og varighet avhengig av mengden duftoljer den inneholder. Parfum er den parfymevarianten som varer lengst, og inneholder som regel mellom 15-30% duftoljer. Deretter følger Eau de parfume (EdP) med ca. 10-20% duftoljer. Eau de toilette (EdT) inneholder rundt 4-10% duftoljer, og Eau de Cologne (EdC) rundt 2-5%. Parfymer har også ulike duftnoter som sammen utgjør hvordan parfymen lukter over tid. Dermed bør dufter gjerne testes over en dag, ettersom lukten endrer seg etter hvilken duftnote som er mest fremtredende.

Toppnote: Den første duften du kjenner, vanligvis den letteste av alle notene. Toppnoten gir førsteinntrykket til duften, men forsvinner gjerne raskt – etter ca. 10-15 minutter.

Hjertenote: Denne duften blir fremtredende etter at toppnoten er borte, og varer lengre.

Bunnote: Den siste duften som utvikler seg, og den som varer lengst. Bunnoten bidrar ofte til å fiksere duften slik at den varer lengre.

Innhold: 40ml

Varekode: 57722

Omtaler

Reviews

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.