for a million
kinds of beautiful
Meny

Q&A

Hva er nytt med Club VITA?

 • Nå kan du bruke poengene dine på hva du vil. For hver 10. krone du handler for, tjener du 1 poeng. Når du har nådd 100 poeng får du automatisk en bonussjekk på 50 kroner som kan løses inn i alle VITA-butikker, og brukes på det du selv ønsker. Vi lanserer også flere fordeler som personlige rabatter og ny bursdagsgave.
 
 • Hvor er premie-shoppen?
Premie-shoppen er nå erstattet med bonussjekker slik at du kan bruke poengene dine på det du selv ønsker. Når du har opptjent 100 poeng vil du automatisk få tildelt en bonussjekk på 50 kroner som kan løses inn i kassen i en av våre VITA-butikker.

Medlemskap:

 • Hvordan blir jeg medlem av Club VITA?
Du kan melde deg inn i Club VITA i våre butikker, eller på clubvita.no.  
 • Kan alle melde seg inn i Club VITA?
Du må være minst 15 år gammel for å bli medlem av Club VITA, og ha et mobilnummer og en e-postadresse.  
 • Hva skjer med profilen min dersom jeg ikke fullfører den?
Hvis du registrerer deg som et nytt medlem, har du ett år på deg til å fullføre din profil, før den og eventuelt oppsparte poeng/bonus slettes.
 • Hvor lenge varer medlemskapet mitt?
Når din profil er fullført, er medlemskapet gyldig helt til du selv melder deg ut. Ved inaktivt medlemskap i mer enn 24 måneder vil du automatisk bli utmeldt av Club VITA. Varsel om dette sendes senest 1 måned før.

Poeng og bonus:

 • Hvor lenge er poengene og bonussjekken min gyldig?
Poengene utløper etter 1 år fra den dagen de ble opptjent. Når du har opptjent en bonussjekk er denne gyldig i 3 måneder. Du kan alltid følge med på dine poeng samt gyldighet på dine bonussjekker på profilen din på clubvita.no
 • Jeg har ikke mottatt bonussjekken min?
Når du har opptjent nok poeng til en bonussjekk, kan det ta opptil 24 timer før bonussjekken vises på din profil og i kassen. Dersom du ikke har mottatt noe etter 24 timer, kan du ta kontakt med kundeservice@vita.no.
 • Hva skjer om jeg returnerer et produkt jeg har opptjent poeng på?
Hvis du velger å returnere en vare du har kjøpt i butikk eller på VITA.NO, blir poengsaldoen din redusert tilsvarende returvarens poengverdi. Oversikt over dine opptjente poeng ser du på din profil på clubvita.no  
 • Jeg oppga mobilnummeret mitt da jeg handlet, men har ikke fått poeng på kjøpet?
I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer før poengene vises på din profil. Dersom du fortsatt mangler poeng etter 24 timer, kan du ta kontakt med kundeservice@vita.no
 • Kan jeg bruke bonussjekken min på alle varer?
Ja, bonussjekken kan brukes på alle varer i våre VITA-butikker (foruten VITA.NO). Sortimentet vil variere mellom våre butikker. Dersom du er i tvil om produktet du ønsker er tilgjengelig i din butikk, anbefaler vi å ta kontakt med butikken på forhånd eller sjekke lagerstatus via Klikk & Hent på VITA.NO.  
 • Er bonussjekken min personlig?
Ja, denne er personlig og kan kun løses inn av medlemmet som har opptjent bonussjekken.  
 • Min venn har fått en personlig rabatt som jeg ikke har mottatt?
Som medlem av Club VITA har du tilgang til eksklusive medlemstilbud og personlige rabatter. Noen ganger sender vi ut unike tilbud, f.eks. basert på tidligere kjøp. Det kan derfor forekomme at man mottar tilpasset innhold/personlige tilbud.  
 • Hvor kan jeg følge med på medlemstilbudene?
Våre medlemstilbud og personlige rabatter kommuniseres via e-post eller SMS, så husk å følge med!
 • Jeg har ikke fått bursdagsgaven min?
Dersom du har registrert din fødselsdag på din Club VITA-profil, vil du få en bursdagsgave når du fyller år. Hvis du har registrert din fødselsdag, men ikke mottatt noe, kan det være fordi du ikke har gitt ditt samtykke til e-post. Du vil allikevel kunne finne denne blant aktive fordeler på din profil på clubvita.no, og dermed hente denne i en av våre butikker. Dersom du ikke finner bursdagsbeviset på din profil, kan du ta kontakt med kundeservice@clubvita.no Obs: Dersom du melder deg inn eller registrerer din fødselsdag rett før/samme dag som du fyller år, vil du først motta din bursdagsgave dagen etter fylte år.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.