for a million
kinds of beautiful
Meny
bulgari

BULGARI POUR HOMME AQVA MARINE EDT 50ML

710,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre

Beskrivelse

I likhet med Bulgari Aqva Pour Homme henter også Aqva Pour Homme Marine sin inspirasjon fra Middelhavet. Denne gangen er det imidlertid de brusende bølgenes energiske brytning som er sentral for duftens oppbygging. Resultatet er en enda friskere og renere duft, full av energi. Neroli og grapefrukt gir sporty friskhet, mens sevje, marin posidonia, rosmarinblomst og hvitt sedertre tilfører elegant maskulin karakter.

Dufter og parfymer har ulik styrke og varighet avhengig av mengden duftoljer den inneholder. Parfum er den parfymevarianten som varer lengst, og inneholder som regel mellom 15-30% duftoljer. Deretter følger Eau de parfume (EdP) med ca. 10-20% duftoljer. Eau de toilette (EdT) inneholder rundt 4-10% duftoljer, og Eau de Cologne (EdC) rundt 2-5%. Parfymer har også ulike duftnoter som sammen utgjør hvordan parfymen lukter over tid. Dermed bør dufter gjerne testes over en dag, ettersom lukten endrer seg etter hvilken duftnote som er mest fremtredende.

Toppnote: Den første duften du kjenner, vanligvis den letteste av alle notene. Toppnoten gir førsteinntrykket til duften, men forsvinner gjerne raskt – etter ca. 10-15 minutter.

Hjertenote: Denne duften blir fremtredende etter at toppnoten er borte, og varer lengre.

Bunnote: Den siste duften som utvikler seg, og den som varer lengst. Bunnoten bidrar ofte til å fiksere duften slik at den varer lengre.

Innhold: 50ml

Varekode: 57375

Omtaler

Reviews

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.