for a million
kinds of beautiful
Meny

CELLULITTER - ALT DU TRENGER Å VITE!

Del

Cellulitter – noe de fleste kvinner opplever i løpet av livet, men som de færreste blir glad for. Cellulitter, eller appelsinhud, er mer vanlig enn du kanskje tror. Faktisk opplever opptil 80% av alle kvinner cellulitter i løpet av livet. Men hva er egentlig cellulitter? Og hva kan man gjøre for å redusere dem?

Hva er cellulitter og hvordan oppstår de?

Cellulitter en en opphopning av forstørrede fettceller som legger seg mellom fibrene som forbinder hud og muskler. Denne opphopningen gir huden et ruglete utseende, derav navnet appelsinhud. Når vi går opp og ned i vekt så endrer størrelsen på fettcellene seg, men antallet fettceller forblir det samme.  I lokale områder hvor dette skjer vil lymfevæsken i mellom fettcellene hope seg opp på grunn av at sirkulasjonen blir dårligere, og slik kan det dannes cellulitter.

Årsaken til at cellulitter dannes er et mye omdiskutert tema, men kosthold, trening, livsstil og hormoner er faktorer som kan virke inn. Mange kvinner opplever at cellulitter først oppstår etter fylte 30 år. Dette kan ha med å gjøre at kollagenet i underhuden svekkes når vi eldes, som igjen kan føre til at cellulittene kommer tydeligere frem. Menn har tykkere hud enn kvinner, og bindevevet hos menn er bygget på en annen måte, dette er en av grunnene til at du sjelden ser cellulitter hos menn.

Hva kan man gjøre?

 

 • Kosthold
  Kosthold har en stor innvirkning på huden og hudens utseende. Et sunt og næringsrikt kosthold kan bidra til å redusere forekomsten av cellulitter. Bearbeidet mat inneholder ofte unødvendig mye sukker, salt og tilsetningsstoffer som kan skape ubalanse i væskebalansen eller øke giftstoffene i kroppen.

 

 • Vann
  Vann hjelper kroppen med å kvitte seg med unødvendige avfallsstoffer

 

 • Skrubb/peeling
  En god kroppsskrubb vil alene ikke kunne gi en cellulittfri kropp dersom de allerede har oppstått. Men en god skrubb vil eksfoliere det ytterste hudlaget og huden vil både føles og oppleves glattere.Prøv for eksempel Sanctuary SPA Salt Scrub som peeler, nærer og skjemmer bort huden din! Sanctuary SPA Salt Scrub inneholder eksfolierende salt fra Dødehavet, og fuktighetsgivende og søt mandelolje som forfiner og gir huden et vakkert utseende. Sanctuary SPA Salt Scrub etterlater huden din herlig slikemyk.

1-24 of 9065

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 378
9065 produkter
per side
Asc

1-24 of 9065

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 378
9065 produkter
per side
Asc
 • Trening
  Trening vil ikke nødvendigvis hjelpe deg å bli kvitt cellulitter. Men ved hjelp av regelmessig trening vil du kunne få økt muskelmasse og redusert fettprosenten. Du vil og gjennom fysisk aktivitet få økt sirkulasjon og forbedret blodgjennomstrømmingen som vil ha en positiv innvirkning på fettforbrenning og cellulitter.

 

 • Kosmetiske produkter
  Nå er vi dessverre ikke så heldige at kun et produkt kan garantere deg å bli 100 % cellulittfri, men det kan forhåpentligvis hjelpe deg nærmere ønsket resultat.  Riktig produkt med de riktige ingrediensene kan i samarbeid med regelmessig mosjon og et næringsrikt kosthold bidra til synligheten av cellulittene reduseres.For at et produkt skal fungere optimalt må produktet inneholde dyptvirkende ingredienser som virker på vevet på fettceller eller sirkulasjon. Eksempelvis aromatiske planteessenser, koffein, peppermynte, alger eller mentol.

Biotherm Ceclluli Eraser

Biotherm Celluli Eraser er et produkt som inneholder nettopp slike dyptvirkende ingredienser som kan bidra til reduksjon av cellulitter.

Biotherm Celluli Eraser gel reduserer cellulitter og har en slankende effekt som er varig etter bruk i 14 dager!

Biotherm Celluli Eraser er nemlig laget av koffein, Coralline ekstrakt og marine alger ekstrakt. Disse ingrediensene bidrar til å bryte ned fett og forebygge cellulitter. Perfekt for deg som ønsker å redusere cellulitter på huden.

1-24 of 9065

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 378
9065 produkter
per side
Asc

1-24 of 9065

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 378
9065 produkter
per side
Asc

FØLG VITA PÅ INSTAGRAM! @VITA_NO

Følg oss på Instagram for inspirasjon, nyheter, tips og tilbud innen skjønnhet!

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.