for a million
kinds of beautiful
Meny

OPPDAG DEN NYE MÅTEN Å RENSE HUDEN PÅ!

Har du funnet en ansiktsrens du liker ganske godt, men som kanskje mangler det lille ekstra for at du skal bli 100% fornøyd? Føler du at du har forsøkt alt, men ingenting fungerer optimalt? Noe av det siste innen hudpleie er rensebørster til ansiktet som hjelper deg med å få maksimalt utbytte av hudpleieproduktene dine.

Det er ingen hemmelighet at huden blir full av smuss og bakterier etter en lang dag på farten, og noe av det viktigste du gjør før du legger deg om kvelden er å rengjøre ansiktet grundig med et renseprodukt tilpasset din hudtype. Nå har Foreo utviklet en serie med rensebørster som gjør at din hudpleierutine får maksimal effekt. Foreo LUNA™ og LUNA™ Mini er vibrerende rensebørster av silikon som brukes sammen med ditt renseprodukt, og gjør at rensen virker ekstra godt i dybden. Foreo LUNA™ og LUNA™ Mini hjelper ansiktsrensen med å trenge ned i porene, samt fjerner døde hudceller og øker blodsirkulasjonen for å motvirke linjer, rynker, urenheter og kviser. Disse fantastiske rensebørstene har i tillegg vunnet ELLE Beauty Awards 2014! Nedenfor finner du en kort guide som hjelper deg med å finne Foreo rensebørsten som passer aller best til din hud.

For uren, fet eller kombinert hud

En vanlig årsak til uren hud er at porene tettes av smuss, olje og bakterier. Foreo LUNA™ for Combination Skin er spesielt tilpasset kombinasjonshud, fet eller uren hud, og fronten på børsten består av en kombinasjon av store og små berøringspunkter for optimal og grundig rengjøring av porene. Bland renseproduktet ditt med vann, påfør i ansiktet og bruk deretter Foreo LUNA™ for å massere rensen godt inn i huden. Du kan selv stille børsten inn på den vibrasjonshastigheten du foretrekker. To gode renseprodukter for uren hud er Ole Henriksen Aloe Vera Deep Cleanser og Formula 10.0.6 Absolute Dream Clean, som begge passer godt sammen med Foreo LUNA™ for kombinasjonshud.

For normal eller sensitiv hud

Dersom du har normal eller sensitiv hud, ønsker du kanskje produkter som tilfører ekstra glød eller har anti-age egenskaper. Hadde det ikke vært bra om de gode hudpleieproduktene ga enda bedre effekt? Med Foreo LUNA™ virker rensen dypere, og huden blir mer mottakelig for etterfølgende hudpleieprodukter som dagkrem, nattkrem, serum eller ansiktsvann. Foreo LUNA™ for Sensitive/Normal Skin bidrar også med å få frem hudens naturlige glød ved å fjerne døde hudceller og øke blodsirkulasjonen slik at huden får en friskere farge. Ønsker du i tillegg å motvirke eller fjerne rynker og linjer, kan baksiden av børsten benyttes direkte på problemområdene. Foreo LUNA™ for sensitiv eller normal hud kan for eksempel brukes sammen med Emma S. Facial Cleansing Wash eller Simple Foaming Cleanser.

For deg som er mye på farten

Foreo har også utviklet modellen LUNA™ Mini, som er en litt mindre versjon av rensebørsten – og som passer for alle hudtyper. Foreo LUNA™ Mini har to forskjellige vibrasjonshastigheter, slik at du kan variere intensiteten som du ønsker. Forsiden av børsten består av hundrevis av fine, myke rengjøringspunkter for en skånsom rens av porene. Baksiden har grovere rengjøringspunkter for en ekstra dyp rengjøring. Foreo LUNA™ Mini er perfekt å ha med seg på reise, og brukes sammen med din favorittrens.

Alle børstene fra Foreo LUNA™ og LUNA™ Mini er bakterieresistente og 100% vanntette, slik at de kan brukes i dusjen. De er i tillegg oppladbare, og lader med USB-inngang følger med. Les mer om rensebørstene og få flere tips her.

Finn din FOREO-favoritt her!

Gode renseprodukter

1-24 of 7969

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 333
7969 produkter
per side
Asc

1-24 of 7969

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 333
7969 produkter
per side
Asc

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.