for a million
kinds of beautiful
Meny

Her er hårklypen du MÅ ha nå

Foto: Imaxtree.com

Vi sitter igjen med mengder av hårinspirasjon etter New York Fashion Week. Og noe flere trendeksperter og medier plukket opp under visningene, er at Alexander Wang tar den gode, gamle hårklypen - som vi alle kjenner så godt til, er tilbake i motebildet.

Visningen hentet inspirasjon fra «power dressing women». En stil med opprinnelse fra slutten av 1970-tallet, der kvinner etablerte sin autoritet i et profesjonelt og politiskmiljø som tradisjonelt ble dominert av menn.

Trendene som stadig kommer tilbake i motebildet

Med inspirasjon fra 70-tallsstilen er det på tide å sette opp håret og gå til innkjøp av den store hårklypen. Den var innom motebildet også på 90-tallet, og nå er den tilbake igjen.

Vi kan takke direktøren i Redken, Guido Palau, og Alexander Wang FW18 for at hårklypen er tilbake på moten. Guido sa under visningen at han elsker måten gamle trender kan komme tilbake.

Under FW18 visningen til Alexander Wang var håret til modellene dratt bakover i en glatt sleik. Modellene med langt hår fikk håret festet med en hårklype og de med kort fikk festet det bak ørene. Det er enkle hårfrisyrer som er lett å få til hjemme med litt hårspray.

Alexander-Wang--NY2-FW18-trend-motevisning-new-york-hår
HÅRKLYPE: Nå er den ikoniske hårklypen tilbake i motebildet. Den gjorde sitt inntog på 70-tallet og er nå tatt tilbake i trendbildet etter Alexander Wang sin motevisning i New York. Foto: Imaxtree.com

Slik skal frisyrene se ut i 2018

Vi ser det igjen og igjen på motevisningene og blant influencerne. Enkle hårfrisyrer og det gamle hårtilbehøret som vi brukte før i tiden, kommer tilbake i trendbildet.

Alexander Wang og Saks Pott trekker frem hårklypen, Miu Miu bringer tilbake 90-tallets hårbånd, Versace stylet modellene med gullspenner. Tilbehøret er elegant og gir raskt antrekket ditt et nytt og stilig uttrykk.

Fra motevisningen for høsten og vinteren i 2018 ser vi at flere av fjorårets frisyrer følger oss gjennom dette året, med noen små endringer. Frisyrene kan beskrives som elegante, med naturlig tekstur.

Midtskill, bob og pannelugg

Midtskillen var synlig på flere av visningene under New York Fashion Week. Forskjellen fra i fjor, er at håret helst skal sitte glatt og stramt bak ørene. Sett den fast med statementspenner på hver side eller bruk hårspray.

Ut i fra visningene til Tory Burch FW18 beholder vi også panneluggen, og denne kan gjerne også deles på midten. Hvis du har langt hår så sett gjerne håret opp i en lav og rufsete hestehale i tillegg.

Og er du en av de som klipte bob i fjor?

Denne trenden blir også med oss videre inn i 2018. I fjor var det trendy med en lengre bob, men nå er tiden for å klippe den litt kortere. Vi går aldri lei boben og den er like aktuell i år som i fjor.

gigi-hadid-catwalk
MIDTSKILL: Midtskill er en annen trend som fremdeles er svært gjeldende for 2018. Legg gjerne håret bak ørene og fest det med spenner. FOTO: Imaxtree.com

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.