for a million
kinds of beautiful
Meny
simple

SIMPLE EYE MAKEUP REMOVER

59,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre

Sjekker lagerstatus...

+6 Club Vita poeng. help_outline

Beskrivelse

Simple øyesminkefjerner inneholder verken parfyme, fargestoffer eller olje og er tilpasset det sensitive området rundt øyet. Den fjerner skånsomt selv vannfast maskara. Beriket med vitaminer tilfører den rikelig med fukt og pleie, og etterlater huden frisk, ren og myk. Provitamin B5 har en balsamerende effekt på huden. Vitamin E hjelper til å forbedre hudens tekstur og mykhet. Simple Eye Make-Up Remover er velegnet for kontaktlinsebrukere. Passer til alle hudtyper – også den mest sensitive.

Innhold: 125ml

Varekode: 42620

Omtaler

Braaaa!

  • starstarstarstarstar
Har prøvd masse dyre merker som Dior sin remover og HR. Men denne er så mye bedre, svir ikke og fjerner vannfast sminke! Fin pris og et veldig godt produkt!
Katrine 18.05.2018

Bra kjøp!

  • starstarstarstarstar_border
Billig og bra sminkefjerner.Svir ikke og vil passe de fleste.Fjerner også vannfast sminke og er uten oljer.Har brukt denne i mange år.Egentlig ikke noen grunn til og bruke et dyrere produkt når denne finnes.
Vic 22.03.2018

Best!

  • starstarstarstarstar
Beste sminkefjerneren som finnes!
Fungerer perfekt for sensitive øyne!
Billig og bra!
Camilla 23.12.2017

Reagerte på denne, og øynene begynte å svi/klø og renne.

  • starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Jeg hadde ganske store forventinger til denne sminkefjerneren, nettopp fordi at jeg bruke serviettene i mange år.
Dessverre så funket denne veldig dårlig for meg. Jeg prøvde den flere ganger, men etter en liten stund ville øynene mine begynne å svi, og deretter begynte de å renne. Det kan bare være jeg som reagerte, men synes det er rart dette skjedde når den reklameres med "kind to eyes"
Ida Martin 16.08.2016

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.