home Meny close
menu Meny
45%

Før: 179,-

Spesialpris 99,-

Før: 179,-

Spesialpris 99,-

Handle i nettbutikken?

100+ på lager i nettbutikk

Før: 179,-

Spesialpris 99,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+10 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

A-Creme uten parabener er en fantastisk fuktighetskrem som kan brukes både til ansiktet og kropp på barn, menn og kvinner. Ved bruk på barn passer den godt som en kuldekrem, barnesalve for sårhet, eksem o.l.. Til mann og kvinne vil den jobbe mot aldringstegn, kuldekrem for sprukken hud, forfrosne kinn eller vinterføtter og som spesialkrem mot utsett som eksem, psoriasis, irritert og kløende hud,
Kremen er uten konserveringsstoffer - parabenfri.

Innhold: 120ml

Varekode: 13364

Fri frakt!*

*Fri frakt over 249,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Super

Et produkt jeg ikke kan unnvære. Bruker den uparfymerte eller den parabenfrie kremen. Har litt sensitiv hud, med kløe/eksem av og til, men denne fungerer kjempebra. Lett og smøre på. Trekkes fort inn i huden, og føles bra. Kan brukes på hele kroppen, også i ansiktet. Kan brukes uansett alder, både av damer og menn. Har brukt den både som dagkrem og nattkrem i perioder. En alt mulig krem egentlig. En super krem rett og slett.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 19.02.2018 av Anita

Helt fantastisk !

Dette er en super krem for de som virkelig sliter med tørr hud; da dette kan smøres over hele kroppen. Jeg har alltid slitt med tørrhet og åpne sår på hendene på vinterstid, og etter jeg ble anbefalt å prøve A- creme, kan jeg ikke leve uten ! Virkelig en krem å anbefale !
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 15.02.2018 av Heidi

En krem uten like

Virkelig en krem som faktisk fungerer mot irritert hud, eksem, og om man er solbrent. Det som er herlig er at man kan bruke den over hele kroppen. Fysøren, til bra produkt! Enkel å smøre på, trekker seg også fint inn i huden.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 16.10.2017 av Elin-Christin

Helt topp!!

En kjempegod krem. Lett å smøre på.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 09.11.2016 av Anita

Kjempebra!! Helt topp!!

En krem som hjelper mot irritert hud og kan brukes over hele kroppen, også i ansiktet. Kan brukes både av barn, menn og damer, altså av hele familien. Lett og smøre på.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 09.11.2016 av Anita

Den originale a-creme?

Elsker den originale a-creme, har brukt den som nattkrem i flere år og noen ganger på dagen også sånn i nøden;) nå ser jeg ofte at man kan velge mellom uparfymert og parabenfri, er den vanlige som er merket "parfymert" borte? Forsøkte uparfymert en gang, men det var absolutt ikke det samme og måtte kastes. Er den originale denne som er merket parabenfri?
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 30.09.2016 av Amina

Sved voldsomt og huden tørket helt ut

Kjøpte a-creme for noen dager siden. DA jeg smurte den i ansiktet, så sved det voldsomt. Det sved så mye at jeg til slutt måtte fjerne kremen og smøre på en annen ansiktskrem. Nå har det snart gått en uke og huden flasser fortsatt i ansiktet, er rød, tørr og nesten eksemaktig. Anbefaler ikke noen å bruke denne kremen i ansiktet. På kroppen går det der i mot fint.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 02.01.2016 av Mikael L

Fantastisk!

Har slitet mye med atopisk eksem og testet det meste på markedet, og må bare si at dette er den beste kremen jeg har brukt!!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 09.03.2015 av Birgitte A

Skriv din egen omtale

Du omtaler: A-CREME UTEN PARABENER

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.